Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παπαϊωάννου: «Μακάρι να υπάρξει αύριο το πρωί διάδοχη κατάσταση στη Λαμία»

Παπαϊωάννου: «Μακάρι να υπάρξει αύριο το πρωί διάδοχη κατάσταση στη Λαμία»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/5/2024 12:01
Στο μέλλον των διοικητικών της Λαμίας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος δήλωσε πως αναζητείται διάδοχη κατάσταση μιας και ο ίδιος λόγω και των καθηκόντων του ως Δήμαρχος, δεν μπορεί να ασχολείται τόσο ενεργά.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Καρλίτος στη Λαμία, ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Λεωνίδα Βόκολο ώστε να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο STAR Κεντρικής Ελλάδας:

Για το μέλλον της Λαμίας: «Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ ενεργά. Οι μετοχές έπρεπε να μεταβιβαστούν, ορισμένες στον αδερφό μου που δεν έχει τόσο πολύ σχέση με το ποδόσφαιρο. Όταν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τον Δήμο, κάπως έπρεπε να αποσυμφορηθώ. Ασχολούμαι, αλλά όχι όπως πριν από ένα χρόνο. Θέλουμε διάδοχη κατάσταση. Να βρούμε έναν άνθρωπο να αγαπάει το ποδόσφαιρο και την πόλη. Ήρθαν πολλοί, υπήρξαν και κάποιοι σοβαροί αλλά… ψάχνουμε.

Μακάρι να βρούμε αύριο το πρωί τη διάδοχη κατάσταση. Δεν είναι θέμα του πόσα χρήματα θα δώσει. Μας ενδιαφέρει να είναι υγιής επιχειρηματίας, να αγαπάει το ποδόσφαιρο και να έχει διάθεση να συνεχίσει η ομάδα. Στις εγκαταστάσεις υστερούμε σε σχέση με άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Όχι στο προπονητικό, αλλά στο γήπεδο. Έχουμε μείνει πίσω. Σε ένα θέμα έχουμε κάνει λάθος. Δεν έχουμε δώσει βάρος στα φυτώρια και τις ακαδημίες μας. Φέτος θα μπορούσαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά»
.

Για τον Καρλίτος: «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Όταν μου είπε πως θέλει να πάει στην Αστάνα, έκανε ό,τι μπορούσα να τον κρατήσω. Δεν… κρατιόταν. Έχουμε καλές σχέσεις. Προχθές μου έστειλε μήνυμα. Συζητάμε, θα δούμε αν γυρίσει. Δεν αποκλείουμε τίποτα».

Για τον Λεωνίδα Βόκολο:

«Έχουμε ήδη κάνει μία κουβέντα. Θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες. Ο προπονητής έχει τις ιδέες και τα θέλω του, εμείς έχουμε τα θέλω μας. Θα δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.