Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δανιήλ: «Δεν θα προλάβαιναν να τοποθετηθούν κάμερες στο Πανθεσσαλικό, μόνο την πιθανότητα εξαίρεσης συζητήσαμε σήμερα»

Δανιήλ: «Δεν θα προλάβαιναν να τοποθετηθούν κάμερες στο Πανθεσσαλικό, μόνο την πιθανότητα εξαίρεσης συζητήσαμε σήμερα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2024 18:00
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ τοποθετήθηκε αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson χωρίς φιλάθλους.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» ανέφερε πως η προκήρυξη της διοργάνωσης του Κυπέλλου δεν μπορούσε να αλλάξει μεσούσης της σεζόν, ενώ εξέφρασε την άποψη πως στη σημερινή σύσκεψη συζητήθηκε απλά η πιθανότητα να γίνει μία εξαίρεση αναφορικά με την παρουσία οπαδών, αφού και τα χρήματα να βρίσκονταν δεν υπάρχει χρόνος πλέον για να τοποθετηθούν κάμερες και τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό.

«Όσο το περιβόητο αυτοδιοίκητο είναι διάτρητο από πολλές πλευρές και μπορεί ο καθένας, μεσούσης της σεζόν, να θεσμοθετήσει νόμους, οι οποίοι δεν μπορούν να εφαρμοστούν, τότε θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τη διακήρυξη μεσούσης της σεζόν και να αλλάξει η έδρα του τελικού. Ακόμη και να πλήρωνε σήμερα ο Άρης για τις κάμερες δεν θα προλαβαίναμε να γίνει τελικός Κυπέλλου με κόσμο», υπογράμμισε αρχικά ο Άγγελος Δανιήλ και προσέθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είπε ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο δεν είναι ασφαλές το Πανθεσσαλικό ώστε να διεξαχθεί ο τελικός με οπαδούς. Η Αστυνομία την Παρασκευή θα ελέγξει το γήπεδο, εσείς πιστεύετε ότι προλαβαίνουν τοποθετηθούν κάμερες στο γήπεδο;

Το μόνο που μπορούσε να συζητηθεί στη σημερινή σύσκεψη ήταν να γίνει μια εξαίρεση και το Πανθεσσαλικό να έχει κόσμο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, παρότι εδώ και μήνες οι αγώνες στο εν λόγω γήπεδο γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η Αστυνομία δεν συζητούσε αυτό το ενδεχόμενο»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.