Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιταλιάνο: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή κι επιθετική ομάδα, αλλά θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη Φλωρεντία»

Ιταλιάνο: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή κι επιθετική ομάδα, αλλά θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη Φλωρεντία»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2024 14:56
Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, αναφέρθηκε στον επικείμενο τελικό με τον Ολυμπιακό στο περιθώριο της χθεσινής (13/5) της ομάδας του επί της Μόντσα για τη Σέριε Α.

Αφού παραδέχθηκε πως υπάρχει μεν κούραση στο φινάλε μίας πολύ «φορτωμένης» σεζόν, τόνισε πως οι παίκτες του είναι προσηλωμένοι στους στόχους της ομάδας και κυρίως σε αυτόν της κατάκτησης του Κόνφερενς Λιγκ.

Συγκεκριμένα δήλωσε, όταν ερωτήθηκε για τον Ολυμπιακό και το μεγάλο ματς της 29ης Μαΐου:

«Είδα τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό ημιτελικό. Είναι δυνατή, επιθετική ομάδα. Το να έχει κερδίσει δύο φορές την Άστον Βίλα σημαίνει ότι έχει ποιότητα, έχει έναν σέντερ φορ που σκοράρει πολύ. Μπορεί και να οπισθοχωρεί και να βγαίνει αποτελεσματικά στην αντεπίθεση. Δεν θα είναι στο γήπεδο τους, αλλά θα είμαστε στην πόλη τους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε την ατμόσφαιρα στην οποία θα μπούμε.Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός του Κόνφερενς Λιγκ, θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα μαθήματα που πήραμε από την εμπειρία της περασμένης σεζόν, καθώς αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να φέρουμε ένα τρόπαιο στη Φλωρεντία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.