Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Δεν έχει νόημα τι λέει κάθε ομάδα, η Αστυνομία δεν άφησε περιθώρια για παρουσία φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό»

Παναθηναϊκός: «Δεν έχει νόημα τι λέει κάθε ομάδα, η Αστυνομία δεν άφησε περιθώρια για παρουσία φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2024 14:24
Τη δική τους θέση εξέφρασαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Άρη χωρίς φιλάθλους όπως προέκυψε από τη σημερινή (14/5) σύσκεψη.

Την ώρα που ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης ήταν έξαλλος με αυτή την απόφαση και ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε λόγο αντίθετες στάσεις των δύο ομάδων τονίζοντας πως οι «κίτρινοι» ήθελαν κόσμο αλλά οι «πράσινοι» όχι, από το «τριφύλλι» τόνισαν:

«Αρχικά η τοποθέτηση της Αστυνομίας δεν άφησε κανένα περιθώριο, κρίνοντας το Πανθεσσαλικό ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες με κόσμο, βάσει του πρόσφατου νόμου, αφού δεν έχουν τοποθετηθεί κάμερες, τουρνικέ και το λογισμικό για το access control. Επίσης η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό. Να ληφθεί υπόψη ότι η προθεσμία για τα έργα δεν είναι η ημέρα του αγώνα αλλά 4 μέρες νωρίτερα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί αυτοψία του γηπέδου από την Αστυνομία, ώστε να δώσει τελική έκθεση σχετικά με την καταλληλότητα ή όχι του Πανθεσσαλικού για να διεξαχθεί τελικός με φιλάθλους. Κατόπιν αυτών το τι λέει η κάθε ομάδα δεν έχει κανένα νόημα και ουσία. Ως προς τον αριθμό των προσκλήσεων η Αστυνομία είπε ότι αφού βάσει νόμου το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις, οι προσκλήσεις πρέπει να είναι 30 σε κάθε ομάδα. Την ίδια θέση εκφράσαμε και εμείς, από τη στιγμή που η Αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια για περισσότερο κόσμο».

Σχόλιο:

pilitsis3 14/5/2024 15:09

ΒΑΖΕΛΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΑΛΕΑ

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.