Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν Μονάχου: Πιθανή η ανατροπή και η παραμονή Τούχελ στον πάγκο

Μπάγερν Μονάχου: Πιθανή η ανατροπή και η παραμονή Τούχελ στον πάγκο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/5/2024 21:30
Αν κι άπαντες περιμένουν το φινάλε της σεζόν και την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ από την άκρη του πάγκου της Μπάγερν Μονάχου, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή και να παραμείνει στους Βαυαρούς, όπως τουλάχιστον αναφέρει η «Bild».

Από τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου είχε γίνει γνωστό το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, όμως έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δεν είναι καθόλου απίθανο πλέον το σενάριο της ανατροπής.

Κι αυτό έχει μπει στο μυαλό των διοικούντων τον σύλλογο μετά το «ναυάγιο» στην προσπάθεια πρόσληψης του Όλιβερ Γκλάσνερ ο οποίος δεν φεύγει από την Κρίσταλ Πάλας.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν ήταν ο μοναδικός εκλεκτός, καθώς ο πρώτος υποψήφιος ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο, ενώ στη συνέχεια έγιναν κινήσεις για Γιούλιαν Νάιγκελσμαν και Ραλφ Ράνγκνικ, χωρίς πάντως να προκύψει «γάμος» με οποιονδήποτε από αυτούς.

Μετά το «ναυάγιο» και με τον Γκλάσνερ και σε συνδυασμό με τις θετικές εισηγήσεις από τους Νόιερ και Μίλερ, πλέον δεν θα πρέπει να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση η πιθανότητα παραμονής του Τόμας Τούχελ...

Μένει να φανεί λοιπόν τι θα συμβεί, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μπάγερν δεν καταφέρνει να προσλάβει προπονητή!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.