Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Στίλερ «σφυρίζει» στο Φάληρο, ο Λίντχαουτ στην Τούμπα

Ο Στίλερ «σφυρίζει» στο Φάληρο, ο Λίντχαουτ στην Τούμπα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/5/2024 14:26
Γνώριμοι από ελίτ και πρώτη κατηγορία της UEFA οι ρέφερι που ορίστηκαν να διευθύνουν τα ντέρμπι της 9ης αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τοποθετήθηκε ο γερμανός Τομπίας Στίλερ. Ο 42χρονος ρέφερι είχε διευθύνει πρόσφατα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 για τα πλέι οφ, ενώ στο παρελθόν διηύθυνε επίσης τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20), ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20) και Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς, 4ος ο Χρ.Βεργέτης και στο VAR ο Περλ Γκούντερ με τον Μπουξμπάουμ.

Στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός αντίστοιχα τοποθετήθηκε ο Ολλανδός, Άλαρντ Λίντχαουτ, που είχε διευθύνει και το αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων για φετινά ημιτελικά του Κυπέλλου όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 στην Τούμπα. Βοηθοί του οι Ρότζιερ Κρίστιαν Χόνιγκ, Πάτρικ Ίνια, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR οι Γιόακιμ Κάμφιους, Κόλλιας.

Τέλος το Λαμία-Άρης θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος, με τους Στεφανή, Καραλή, 4ος ο Ματσούκας και στο VAR οι Κατοίκος, Κωσταράς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.