Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαλεζάνι: «Η Φιορεντίνα θα βρει μια πολύ “καυτή” ατμόσφαιρα στην Αθήνα»

Μαλεζάνι: «Η Φιορεντίνα θα βρει μια πολύ “καυτή” ατμόσφαιρα στην Αθήνα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/5/2024 11:47
Συνέντευξη στη «La Nazione» παραχώρησε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena».

Ο 69χρονος Ιταλός που είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από τον πάγκο των «Βιόλα» τη σεζόν 1997-1998, τόνισε ότι η Φιορεντίνα θα βρει μια πολύ «καυτή» ατμόσφαιρα στην Αθήνα λόγω του πάθους των Πειραιωτών, ωστόσο θεωρεί ότι η ομάδα του Ιταλιάνο μπορεί να χρησιμοποιήσει υπέρ της αυτό το μειονέκτημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαλεζάνι:

Για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ: «Ο Ολυμπιακός έχει έναν τεράστιο αριθμό οπαδών που είναι πολύ παθιασμένοι, κάτι που το έμαθα όταν ήμουν στην Ελλάδα. Θα βρουν μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα οι "βιόλα". Όμως, αν το θέλει η Φιορεντίνα, μπορεί να μεταμορφώσει τον παράγοντα "περιβάλλον" σε πλεονέκτημα. Ακόμα κι αν είναι στο γήπεδο περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού, θα πρέπει να βιώσουν την αντίπαλη υποστήριξη ως ψυχολογική ώθηση και να το κάνουν ένα επιπλέον όπλο ώστε να τα πάνε καλά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βγουν αλώβητοι απ' αυτήν την κόλαση».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό της δεκαετίας του 2000: «Τη δεκαετία του 2000 ο Παναθηναϊκός ήταν μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Οι καιροί έχουν αλλάξει, αλλά οι βασικές αρχές παρέμειναν οι ίδιες. Η Ελλάδα είναι το ιδανικό μέρος και για να εισάγεις δυνατούς παίκτες που είναι στο τέλος της καριέρας τους, αλλά και για να λανσάρεις νέους παίκτες από τις ακαδημίες. Πιστεύω ότι αυτός ο Ολυμπιακός είναι το πιο πιστό παράδειγμα της παραπάνω συνθήκης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.