Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Αυλαία στα πλέι άουτ με Πανσερραϊκό και Αστέρα στην κορυφή – Το γκολ της βραδιάς ο Καρέλης! (video)

Super League: Αυλαία στα πλέι άουτ με Πανσερραϊκό και Αστέρα στην κορυφή – Το γκολ της βραδιάς ο Καρέλης! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/5/2024 21:59
Αυλαία έπεσε στα πλέι άουτ της Stoiximan Super League, σε μια αγωνιστική ωστόσο χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον μιας και ο υποβιβασμός της Κηφισιάς και του ΠΑΣ Γιάννινα, είχε οριστικοποιηθεί ήδη από την προτελευταία «στροφή».

Ξεχώρισε η νίκη (2-0) του Πανσερραϊκού κόντρα στην Κηφισιά με τα «Λιοντάρια» να τερματίζουν στην κορυφή αυτού του «μίνι» πρωταθλήματος στην ισοβαθμία με τον Αστέρα Τρίπολης που έφυγε με «διπλό» (0-1) από το Περιστέρι, αλλά και η επικράτηση (1-2) του Παναιτωλικού στο «Γεντί Κουλέ» με τον Καρέλη να πετυχαίνει το πιο θεαματικό γκολ της βραδιάς. Στα Γιάννενα, ΠΑΣ και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Στην κορυφή τα «Λιοντάρια»

Ξεκινώντας από το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Κηφισιάς με 2-0. Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος και έληξε χωρίς γκολ, ωστόσο στην επανάληψη τα «Λιοντάρια» φόρτσαραν και προηγήθηκαν στο 54’ με το φοβερό σουτ του Στάικου. Πριν προλάβει η ομάδα των Βορείων Προαστίων να αντιδράσει δέχθηκε και δεύτερο γκολ τέσσερα λεπτά μετά από την κοντινή κεφαλιά του Χατζηστραβού και κάπου εκεί, η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σημαντικά για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Ο Μουνάφο έκρινε το ματς στο Περιστέρι

Περνώντας στον αγώνα του Περιστερίου, ο Αστέρας Τρίπολης «απέδρασε» με «διπλό» από την έδρα του Ατρομήτου, επικρατώντας των γηπεδούχων με το γκολ του Μουνάφο στο 70’. Οι παίκτες του Ράσταβατς «πατούσαν» καλύτερα στο γήπεδο και παρά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, επανήλθαν δυναμικά στο δεύτερο 45λεπτο και όντες πιο επιθετικοί, βρήκαν τελικά το τέρμα της νίκης με τον Αργεντινό.

Απίθανο γκολ από τον Καρέλη και «διπλό» στο «Γεντί Κουλέ» για τους Αγρινιώτες

Φτάνοντας στο πιο «χορταστικό» παιχνίδι της βραδιάς, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στην Κρήτη, επικρατώντας του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με σκορ 1-2. Οι Αγρινιώτες αιφνιδίασαν τους Κρητικούς με ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του κάθε ημιχρόνου, πρώτα με τον Καρέλη να πετυχαίνει ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς με γυριστό στο 6ο λεπτό και ύστερα, με τον Μπουζούκη να σκοράρει πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στην επανάληψη. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν με το τέρμα του Αποστολάκη στο 65’, ωστόσο δεν μπόρεσαν το κάτι παραπάνω με το σκορ να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.



Δεν «χαμογέλασαν» ούτε στο «αντίο» τους οι Γιαννιώτες

Κλείνοντας με το ματς του ουραγού της βαθμολογίας, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι Ηπειρώτες παρουσιάστηκαν αποφασιστικοί για τη νίκη ώστε να αποχαιρετήσουν την κατηγορία έστω με ένα μικρό «χαμόγελο» και προηγήθηκαν με τον Τζίμα στο 55’. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στη Super League με νίκη, καθώς ο Μωραΐτης στο 89’ με κεφαλιά «έγραψε» τον επίλογο της αναμέτρησης.

Η τελική βαθμολογία των πλέι άουτ

7. Πανσερραϊκός 38
8. Αστέρας Τρίπολης 38
9. Παναιτωλικός 36
10. ΟΦΗ 35
11. Ατρόμητος 34
12. Βόλος 33
------------------------
13. Κηφισιά 28
14. ΠΑΣ Γιάννινα 23

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.