7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Betsson: Ο πρωταθλητής βγαίνει στο Άρης-ΠΑΟΚ

Betsson: Ο πρωταθλητής βγαίνει στο Άρης-ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/5/2024 00:02
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Super League. Ο Άρης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά θα του άρεσε πάρα πολύ να στερήσει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και να πάει με μομέντουμ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο ΠΑΟΚ, πάλι, εξαρτάται από τον ίδιο για να σηκώσει το τρόπαιο. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα προσφέρει συγκλονιστικές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.Ο άσος του Άρη πληρώνει 4,90** και το διπλό του φαβορί ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1,72** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για το σπουδαίο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Άρης – ΠΑΟΚ τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Αυτό, υποστηρίζεται κι από τα στατιστικά. Ο Άρης έχει ρεκόρ 16-7-12 με 50-42 γκολ (9-4-4, 29-20 γκολ – εντός έδρας) και ο ΠΑΟΚ πάει στην τελευταία αγωνιστική με 24-5-6 και 85-33 γκολ (10-3-4, 41-20 γκολ – εκτός έδρας) και, ως ο πρωτοπόρος της κατάταξης, κρατώντας την τύχη του στα χέρια του.
Οι δύο ομάδες έχουν παίξει 3 φορές αυτή τη σεζόν μεταξύ της κανονικής περιόδου και των playoffs της Super League. Ο Άρης δεν έχασε. Πήρε δύο νίκες κι ένα ματς έληξε ισόπαλο, ενώ σε δύο περιπτώσεις κράτησε τον ΠΑΟΚ στο μηδέν. Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει μονάχα μια φορά στα τελευταία 5 παιχνίδια του με τον Άρη ως φιλοξενούμενος.

Ο Άρης πάει στο ματς ανεβασμένος μετά τη νίκη του με 4-2 επί της Λαμίας εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Πλέον, μετράει δύο συνεχόμενες επιτυχίες και τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0). Κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε αυτά τα ματς. «Δεν μας απασχολεί αν θα κρίνουμε το πρωτάθλημα ή όχι, είναι ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να κερδίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος και συμπλήρωσε πως η ομάδα του θέλει να πάει στον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, «τρέχει» σερί τριών νικών και τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα. Οι εντός έδρας επιτυχίες του επί της ΑΕΚ (3-2), του Ολυμπιακού (2-0) και πιο πρόσφατα του Παναθηναϊκού (4-1) συνοδευόμενες από πολύ καλές εμφανίσεις και τον έστειλαν στην κορυφή της κατάταξης και μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Στο εσωτερικό της ομάδας οι πάντες είναι αφοσιωμένοι στο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πάρουν τη νίκη και το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Με την ισοβαθμία υπέρ της ΑΕΚ -παίζει με την Λαμία- τα περιθώρια του ΠΑΟΚ για απώλειες είναι μηδενικά.

Στο Άρης – ΠΑΟΚ το στοίχημα δεν είναι μονάχα αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό – νοητικό. Ιδίως για τον ΠΑΟΚ αφού εκείνος παίζει με την πίεση της νίκης που θα του χαρίσει το πρωτάθλημα. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Άρης δεν αποκλείεται να συνεχίσει με την λογική του τελευταίου διαστήματος όπου μοιράζει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν λογαριάζονται ως αμιγώς βασικοί. Ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στον βασικό κεντρικό αμυντικό Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελευταία στροφή ως το φαβορί και το ενδεχόμενο να κατάκτησει τον τίτλο πληρώνει στο 1,65**, ενώ την ΑΕΚ την συναντάμε στο 2,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ!

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται σε μεταβατική φάση μετά την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να πάρει τα πάνω του ενόψει και του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Άρη. Παράλληλα κι οι δύο ομάδες θέλουν να τερματίσουν στην 3η θέση προκειμένου να έχουν σίγουρη την συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 2,45** και το διπλό του Ολυμπιακού δίνεται στο 2,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, για το μεγάλο παιχνίδι είναι ενεργοποιημένο και το εργαλείο Bet Builder που μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση των τιμών.

Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός τα προγνωστικά παρουσιάζουν τις δύο ομάδες πολύ κοντά και την ίδια εικόνα σκιαγραφούν τα στατιστικά και οι αριθμοί των «αιωνίων» μεταξύ της regular season και των playoffs 2024 της Super League. Ο Παναθηναϊκός είναι 4ος με 71 βαθμούς και ρεκόρ 22-5-8 με 80-35 γκολ (11-3-3, 40-14 γκολ – εντός έδρας) κι ο Ολυμπιακός είναι 3ος με 73 βαθμούς και ρεκόρ 23-4-8 με 76-34 γκολ (9-4-4, 28-16 γκολ – εκτός έδρας).

Αυτή τη σεζόν οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 5 φορές για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Παναθηναϊκός νίκησε στις 4 από αυτές – η μια ήταν στα χαρτιά και η άλλη στα πέναλτι. Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό ως φιλοξενούμενος ήταν το 2021. Έκτοτε, έχει υποστεί 3 ήττες και άλλα τόσα ματς έληξαν ισόπαλα.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, όπως προαναφέραμε βρίσκεται σε κρίση. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες (3-0 από την ΑΕΚ, 1-0 από τον Άρη και 4-1 από τον ΠΑΟΚ) που τον έβγαλαν εκτός της κούρσας του τίτλου. Το βράδυ της Πέμπτης 16/5 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την «ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ» και στο ματς με τον Ολυμπιακό θα έχει στον πάγκο της ομάδας τον υπηρεσιακό τεχνικό Χρήστο Κόντη. Στο μεταξύ, κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει τη νίκη προκειμένου να κατακτήσει την 3η θέση και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League. Βέβαια, στον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson κόντρα στον Άρη εκτός του τίτλου θα έχει την ευκαιρία να πάρει και την πρόκριση στα προκριματικά του Europa League.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Κι ενώ στο μυαλό του, φυσικά, υπάρχει ο τελικός του Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα, ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπογράμμισε τη σημασία που έχει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο επειδή πρόκειται για ντέρμπι, αλλά «γιατί είναι απαραίτητο να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ανεξαρτήτως από το τί θα κάνουμε στον τελικό». Έτσι, ο Ολυμπιακός παίζει για τη νίκη και την ισοπαλία στην «Λεωφόρο». Βέβαια, σε περίπτωση που κατακτήσει το Conference League αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την 3η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός εξαρτάται από τον ίδιο και παράλληλα θέλει να πάει στον τελικό του Europa Conference League με μομέντουμ. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Χρήστος Κόντης δεν υπολογίζει στον μπακ Μλαντένοβιτς μεταξύ άλλων, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει τον μέσο Τσικίνιο, ενώ δεν αποκλείεται ο Μεντιλίμπαρ να ανακατέψει την ενδεκάδα του.

Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός υπόσχονται ντέρμπι με πλούσιο θέαμα και σαφώς θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με νίκη. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες