Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ειδήσεις: ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΑΕΛ:«Αντελίνο γρήγορα κοντά μας, ανήκεις σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο!»
15/4/2019 14:55
ΠΑΕ ΑΕΛ:«Αντελίνο γρήγορα κοντά μας, ανήκεις σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο!»

Η Θεσσαλική ΠΑΕ με ανακοίνωση της στάθηκε στο πλευρό του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ και όπως ανακοινώθηκε υπέστη ρήξη χιαστού. Η ΑΕΛ του εύχεται γρήγορη ανάρρωση, τονίζοντας ότι ανήκει σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο ομορφαίνει με την...

Με νίκη εξασφαλίζει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ
14/4/2019 08:20ΑΕΛ - ΠΑΟΚ
Με νίκη εξασφαλίζει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Η Λάρισα που δεν έχει τελειώσει ακόμα και μαθηματικά με την υπόθεση παραμονή, φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που σκέφτεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με νίκη το εξασφαλίζει και μαθηματικά. ΛΑΡΙΣΑ Πήγε στη Νέα Σμύρνη και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει βαθμό ή βαθμούς, αλλά τελικά έχασε με 1-0 και...


Για την καλύτερη ενημέρωση σας, οι πιο σημαντικές αθλητικές ειδήσεις της ημέρας στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε τα πιο σημαντικά νέα για όλα τα σπορ. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ, στίβος, αγώνες αυτοκινήτων, αλλά και E-Sports.

Επίσης, μια είδηση μπορεί να έχει και οπτικοακουστικό υλικό. Φωτογραφίες, videos με περίεργες φάσεις, γκολ, τα highlights αναμετρήσεων, ακόμα και αποφάσεις του Video Assistant Referee για ό,τι συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και γενικά στο χώρο του αθλητισμού.

To agones.gr δεν σας προσφέρει μόνο αθλητικές ειδήσεις, αλλά όποτε χρειάζεται η ενημέρωση σας μπορεί να έχει και πολιτικοκοινωνικό χαρακτήρα.

1