Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη στο 87’ για Απόλλωνα, με το δεξί η Ίντερ (videos)

Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη στο 87’ για Απόλλωνα, με το δεξί η Ίντερ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2014 22:56
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Απόλλωνας Λεμεσού ο οποίος χάρη σε αυτογκόλ στο 87’ κέρδισε με 3-2 τη Ζυρίχη στην Κύπρο και πέρασε στην κορυφή του πρώτου ομίλου, καθώς στο άλλο παιχνίδι Γκλάντμπαχ και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 1-1. Με το… δεξί η Ίντερ, πάρτι η Ντιναμό.

Παρότι έδειξε τάσεις… αυτοχειρίας, ο Απόλλωνας Λεμεσού κέρδισε με 3-2 τη Ζυρίχη στην Κύπρο και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Κύπριοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Παπούλη (9’) και Γκουγιόν (40’), ωστόσο η ελβετική ομάδα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη στα τέρματα των Ρίκαν (50’) και Γιαπί (54’).

Μάλιστα ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα παίκτες στο 80’ λόγω αποβολής του Γκουγιόν ωστόσο τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Κοχ σημείωσε αυτογκόλ και χάρισε μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους!

Μάλιστα η κυπριακή ομάδα βρέθηκε στην πρώτη θέση του ομίλου, καθώς στο άλλο παιχνίδι Γκλάντμπαχ και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 1-1 στη Γερμανία (21’ Χέρμαν – 68’ Ούτσε).

Με το δεξί η Ίντερ, πάρτι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Γιουρόπα Λιγκ: Νίκη στο 87’ για Απόλλωνα, με το δεξί η Ίντερ (videos)
Με νίκη ξεκίνησε την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ η Ίντερ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ντίπρο στο Κίεβο.

Οι «νερατζούρι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με γκολ του Ντ’Αμπρόζιο στο 71ο λεπτό, με την ουκρανική ομάδα να έπαιζε αριθμητικό μειονέκτημα από το 67’ λόγω αποβολής του Ροταν.

Από την άλλη, μεγάλη νίκη για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς η ομάδα του Μασάντο (μπήκε στο 72’) διέλυσε με 5-1 την Άστρα του Βασίλη Πλιάτσικα (έπαιξε σε όλο το ματς).

Πρωταγωνιστής για τους Κροάτες ήταν ο Αλγερινός Σουντανί ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ μία ημέρα μετά τα τρία γκολ που σημείωσε ο συμπατριώτης του, Μπραχίμι στη νίκη της Πόρτο επί της ΜΠΑΤΕ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σέλτικ ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Μπριζ με την Τορίνο, με τον Διούδη να βρίσκονταν στον πάγκο για τους Βέλγους.

Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.