Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διέψευσε τον Αλαφούζο ο Καραγκούνης

Διέψευσε τον Αλαφούζο ο Καραγκούνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2013 00:59
Μέσω επίσημης δήλωσης, ο Γιώργος Καραγκούνης διέψευσε τα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου πως εκείνος πρότεινε τον Νίκο Νταμπίζα για τεχνικό διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Αλαφούζος στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης υποστήριξε πως ο Γιώργος Καραγκούνης υποστήριξε πως ο Γιώργος Καραγκούνης πρότεινε τον Νίκο Νταμπίζα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους «πράσινους».

Ωστόσο, ο «Κάρα» με επίσημη δήλωση, διέψευσε το γεγονός και μάλιστα άφησε αιχμές κατά του Αλαφούζου και της διοίκησης.

Η επίσημη δήλωση:


"Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον κ. Αλαφούζο να έχει κάνει τοποθέτηση στην ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την εμπλοκή μου στην πρόσληψη νέων στελεχών θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας για τα εξης:

Σέβομαι οποιονδήποτε έχει θεσμικό ρόλο στον Παναθηναϊκό , γιαυτό δεν έχω τοποθετηθεί μέχρι σήμερα για όσα ανακριβή και υποτιμητικά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και με αφορούν. Επίσης είμαι διαρκώς συγκαταβατικός σε κάθε νέα πρόταση της ΠΑΕ για οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντί μου.

Δεν θα ανεχτώ όμως, από ανθρώπους που με οδήγησαν με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουν στην αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό, να μου αποδίδουν σήμερα έναν ρόλο “μυστικού συμβούλου“ η “μάνατζερ“ που προτείνει στελέχη και τεχνικούς διευθυντές.

Όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου απέφυγα συστηματικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα οποιαδήποτε εμπλοκή σε παρόμοια ζητήματα και ακριβώς το ίδιο πράττω και τώρα. Αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος και συνεχίζω την καριέρα μου που με τόσες θυσίες έχω χτίσει.

Παραμένω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ποδοσφαιριστής... ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ"

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.