Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε με τεσσάρα από ομάδα 3ης κατηγορίας η Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε με τεσσάρα από ομάδα 3ης κατηγορίας η Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2014 23:55
Αποκλεισμό-σοκ από το Λιγκ Καπ Αγγλίας γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την ΜΚ Ντονς (ομάδα 3ης κατηγορίας) και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Λίγες ώρες μετά τη μεταγραφή-ρεκόρ του Ντι Μαρία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της, καθώς ηττήθηκε με 4-0 στην έδρα της ΜΚ Ντονς και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ!

Αντίθετα οι γηπεδούχοι πήραν την πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία τους, έχοντας σκόρερ τους Γκριγκ (25’, 63’) και Αφόμπε (70’, 84’)!

Μάλιστα η ήττα έρχεται μετά από άσχημο ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν μία ήττα και μία ισοπαλία στα δύο πρώτα παιχνίδια, με τον Φαν Χαάλ να βλέπει ήδη έναν από τους στόχους της ομάδας να χάνεται με διασυρμό!

Στα άλλα παιχνίδια του 2ου γύρου, ξεχωρίζει η νίκη της Σαουθάμπτον με 2-0 στην έδρα της Μίλγουολ, όπως και αυτή της Κρίσταλ Πάλας με 3-0 στην έδρα της Γουόλσολ. Πρόκριση και για τη Φούλαμ του Σταφυλίδη (βασικός) η οποία κέρδισε με 1-0 τη Μπρέντφορντ στο ντέρμπι του Δ. Λονδίνου και πήρε την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες στην Τσάμπιονσιπ.

Η σύνθεση της Μαν. Γιουνάιτεντ:

Ντε Χέα, Βέρμαϊλ, Έβανς, Κιν, Τζέιμς, Άντερσον, Καγκάβα (20' Γιανουζάι), Γιάνκο (46' Περέιρα), Πάουελ (57' Γουίλσον), Γουέλμπεκ, Ερνάντες


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.