Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μασάντο: «Να γιορτάσουμε με τον κόσμο την κατάκτηση του τίτλου»

Μασάντο: «Να γιορτάσουμε με τον κόσμο την κατάκτηση του τίτλου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2013 01:56
Να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος μέσω δηλώσεων του στη Nova, κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» για να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κυριακή τον Πανιώνιο σε παιχνίδι-φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, και ο Πορτογάλος χαφ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη ώστε να γιορτάσει τον τίτλο και να δείξει το πάθος του για την ομάδα.

Ο ίδιος έκανε αναφορά για το εμφατικό 6-2 απέναντι στον Πανθρακικό αλλά και για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασάντο στη NOVA:


Πάουλο, συμφωνείς πως είναι χρήσιμο να ακολουθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ένας αγώνας μετά από ένα ματς στο οποίο η απογοήτευση είναι το κυρίαρχο στοιχείο;

«Ναι, φυσικά και βοηθάει να έχουμε ένα παιχνίδι τόσο σύντομα, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμή μας. Αλλά και να δείξουμε στον κόσμο μας πως κάναμε λάθος».

Αυτό το 6-2 επί του Πανθρακικού στον ημιτελικό του κυπέλλου, τι δείχνει για τις δυνάμεις που έχετε μέσα σας εσείς οι ποδοσφαιριστές;

«Δείχνει πως όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, μπορούμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Στο κύπελλο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη και οκτώ γκολ».

Φαντάζομαι στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο θα θέλετε η ομάδα σας εκτός απ' τη νίκη να προσφέρει και καλό θέαμα στον κόσμο, έτσι;

«Φυσικά θα μου άρεσε. Θέλω να δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο του Ολυμπιακού. Θα μου άρεσε πολύ να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε εδώ για τους δίνουμε συνεχώς χαρές».

Για τον Πανιώνιο τι εικόνα έχεις;

«Ο αντίπαλός μας είχε σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της χρονιάς. Ξεκίνησε πολύ καλά. Μετά τα πράγματα χάλασαν λίγο για εκείνους. Όμως, συνέχισαν καλά, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Όμως, την Κυριακή είναι δική μας φιέστα. Θέλουμε να γιορτάσουμε. Πιστεύουμε πως τα πράγματα θα πάνε για εμάς καλά και θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ειδικά για τη φιέστα, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας;

«Ναι, θα ήθελα να καλέσω όλους τους φιλάθλους μας να είναι παρόντες την Κυριακή. Να δείξουν το πάθος τους για την ομάδα. Και να γιορτάσουν μαζί μας τον τίτλο».

Ποια στιγμή ξεχωρίζεις απ' τους φετινούς αγώνες του πρωταθλήματος;

«Τη νίκη μας απέναντι στην ΑΕΚ, γιατί ήταν η ημέρα που κερδίσαμε με 3-0 και κατακτήσαμε τον τίτλο. Ήταν η ημέρα που γιορτάσαμε τον τίτλο και χαρήκαμε πάρα πολύ. Όμως, πιστεύω πως η μεγαλύτερη χαρά δεν έχει έρθει. Θα είναι η κατάκτηση του Kυπέλλου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.