Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κουνάει... σεντόνι η Τσέλσι, πιο κοντά στον τίτλο η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Κουνάει... σεντόνι η Τσέλσι, πιο κοντά στον τίτλο η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2013 01:32
Με τον αρχηγό Τζον Τέρι να αναλαμβάνει δράση, η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 3-0 στην έδρα της γειτόνισσας Φούλαμ σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής, και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «μπλε» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους «κότατζερς», με τον Νταβίντ Λουίζ να κάνει την αρχή με σουτ- «κεραυνό» από τα 40 μέτρα περίπου, ανοίγοντας το σκορ στο 30’.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο… αρχηγός, με τον Τέρι στο 43’ να κάνει το 2-0 στο 43’, ενώ ο ίδιος στο 71’, «σφράγισε» τη νίκη για την Τσέλσι, η οποία πέρασε στην 3η θέση με 61 βαθμούς έναντι των 60 της 4ης Άρσεναλ, έχοντας όμως και παιχνίδι λιγότερο σε σχέση με τους «κανονιέρηδες».

Ισόπαλη (2-2) ήρθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Παρκ», σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής.

Ισοπαλία για Γιουνάιτεντ, λύτρωσε τη Σίτι ο Τέβεζ


Πρέμιερ Λιγκ: Κουνάει... σεντόνι η Τσέλσι, πιο κοντά στον τίτλο η Γιουνάιτεντ
Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ με τέρματα των Βαζ Τε (17’) και Ντιαμέ (55’), ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές με τους Βαλένσια (31’) και Φαν Πέρσι (76’).

Με την ισοπαλία, η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 81 βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ και μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, με γκολ του Κάρλος Τέβεζ, η συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Γουίγκαν, σε έναν αγώνα που έδωσε μια πρώτη γεύση για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι «πολίτες» δεν βρίσκονταν στην καλύτερη τους μέρα, με την Γουίγκαν να δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα τους, με τον Ντι Σάντο να χάνει τετ-α-τετ στο 35ο λεπτό.
Ωστόσο η λύση ήρθε στο 83’ για τους γηπεδούχους, με τον Τέβεζ να βρίσκει δίχτυα έπειτα από ασίστ του Κολάροβ για να γράψει το τελικό σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.