Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβλήθηκε του Βύντρα, περιμένουν Λέτο, Χριστοδουλόπουλο

Αναβλήθηκε του Βύντρα, περιμένουν Λέτο, Χριστοδουλόπουλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2013 18:26
Αναβλήθηκε η συνάντηση μεταξύ Λουκά Βύντρα και Παναθηναϊκού για το θέμα της αποδέσμευσης του Έλληνα άσου, με τους «πράσινους» να έρχονται σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του παίκτη, Αλέξανδρο Στεφανάκη, αναβάλλοντας το ραντεβού, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (15/1).

Την ίδια μέρα έρχεται στην Αθήνα ο Σεμπάστιαν Λέτο ο οποίος και πρόκειται να υπογράψει την λύση του συμβολαίου του, με τον Αργεντινό να αναμένεται να πάρει 1 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα δεν θα συμπεριληφθούν σε αυτά τα προβλεπόμενα έσοδα για την επόμενη σεζόν.

Τα υπόλοιπα θέματα


Σήμερα λήγει η διορία που είχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ώστε να βρει ομάδα, με τον Έλληνα διεθνή να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Χέρτα και Μπολόνια, με τον Παναθηναϊκό να θέλει είτε να τον παραχωρήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς, είτε να τον πωλήσει άμεσα.

Από την άλλη, συνεχίζει να προπονείται στην Παιανία ο Μπουμσόνγκ ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη την χρυσή τομή με την ομάδα για την λύση του συμβολαίου του, μιας και στην τελευταία τους συνάντηση, η πλευρά του Γάλλου αμυντικού ζήτησε περίπου 1,1 εκατομμύρια ευρώ καθαρά, ποσό που δεν ικανοποίησε τα «αυτιά» των «πρασίνων».

Τέλος ο Ιάπωνας Γιοχέι Καζιγιάμα συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα του «τριφυλλιού», περιμένοντας να τελειώσει το θέμα με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ώστε να ανοίξει μία θέση ξένου και να μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.