Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τον Εργοτέλη ο Γκόγκιτς

Παρελθόν από τον Εργοτέλη ο Γκόγκιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2013 02:19
Παρελθόν από τον πάγκο του Εργοτέλη αποτελεί ο Σίνισα Γκόγκιτς ύστερα από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας που την έφεραν στην 4η θέση της Football League.

Έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση, η διοίκηση της κρητικής ομάδας θεώρησε πως ο 49χρονος ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τις τελευταίες αποτυχίες, και έτσι αποτέλεσε παρελθόν, κάτι που γνωστοποίησε ο σύλλογος μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Προσωρινά το «τιμόνι» θα αναλάβουν οι Λαμπράκης-Πλεσίτης οι οποίοι θα κάτσουν στον πάγκο της ομάδας για την προσεχή αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Συγκλήθηκε και συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 16/04/2013 η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία με τον προπονητή, Σίνισα Γκόγκιτς, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στον Εργοτέλη και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.

Στην προσεχή αναμέτρηση της ομάδας μας με την Αναγέννηση Επανομής στο Παγκρήτιο Στάδιο, χρέη προπονητή θα εκτελέσει το δίδυμο των Σταύρου Λαμπράκη – Βασίλη Πλεσίτη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.