Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έρχεται για να υπογράψει ο Αναστασίου

Έρχεται για να υπογράψει ο Αναστασίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2013 15:14
Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα τεχνικό θα αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Στο τεχνικό τιμ ο Βονόρτας.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει στην Αθήνα ώστε να μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο και να πέσουν οι υπογραφές. Να σημειωθεί πως ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ για όλα τα θέματα της ομάδας.

Δίπλα του αναμένεται να πάρει πόστο ο Γιάννης Βονόρτας, εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος, ενώ ο 40χρονος θα φέρει μαζί του έναν βοηθό και έναν γυμναστή.

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πολύ καλή επιλογή αυτή του Νίκου Νταμπίζα, ωστόσο οι αντιδράσεις μερίδας οπαδών έχουν βάλει την περίπτωση του στο… ψυγείο.

Μάλιστα δεν πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο να αναλάβει και το ρόλο του τεχνικού διευθυντή ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ πάντα στις σκέψεις βρίσκεται και ο Τάκης Φύσσας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.