Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαυρομάτης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε θύματα»

Μαυρομάτης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε θύματα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2013 20:10
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο ΟΑΚΑ περίγραψε ο Χάρης Μαυρομάτης.

Συγκεκριμένα ο γενικός αρχηγός του Πανθρακικού μιλώντας στον Αθλητικό Metropolis, ανέφερε πως όσα συνέβησαν στη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν πρωτοφανές και θα μπορούσαν να υπήρχαν και θύματα.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Λουσέρο, ο Βροντάρας και ο μασέρ της ομάδας τραυματίστηκαν από την πλευρά του Πανθρακικού, ενώ όσον αφορά τον δικό του τραυματισμού, ο ίδιος τόνισε πως δεν έπαθε κάτι το σοβαρό

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Μαυρομάτης στο Αθλητικό Metropolis:


Για τη χθεσινή βραδιά στο ΟΑΚΑ και πως την έζησε ο ίδιος:

«Είναι γενικά μια δύσκολη βραδιά για όλο το ποδόσφαιρο, για όλους που θέλουμε να βοηθάμε να γίνονται παιχνίδια ποδοσφαίρου».

Για τον τραυματισμό που αποκόμισε ο ίδιος και αν είναι καλά τώρα:

«Ναι είμαι καλά, δεν έχω κάτι σοβαρό. Αποκόμισα ένα τραύμα, χρειάστηκαν κάποια ράμματα αλλά είμαι καλά. Ταξιδεύουμε σήμερα με την ομάδα για Κομοτηνή».

Για τους ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν:

«Ο Λουσέρο τραυματίστηκε από την ομάδα μας. Τρέξαμε και από τις δύο ομάδες όλοι μέσα, υπήρξε συνωστισμός. Κάποιοι γλίστρησαν και θα μπορούσαμε να είχαμε και θύματα, γιατί ποδοπατήθηκαν στη φυσούνα. Όταν κάποιοι από τους οπαδούς φτάσανε στη φυσούνα υπήρξαν κάποια χτυπήματα. Απ΄ την ομάδα μας τραυματίστηκε εκτός του Λουσέρο ο Βρονταράς και ο μασέρ μας».

Για το πώς δημιουργήθηκε όλο αυτό το σκηνικό:

«Καθαρά αγωνιστικά το γήπεδο ήταν άψογο. Οι φίλαθλοι ήθελαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα που θα παιζόταν η παραμονή. Μετά την πρώτη διακοπή άρχισαν κάποιοι να ξεφεύγουν. Το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά βλέπαμε στις γωνίες κόσμο έτοιμο να μπει μέσα. Ήμασταν έτοιμοι αν γίνει κάτι να φύγουμε μέσα, δεν μπορούσα όμως να φανταστώ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν κάτι πρωτοφανή για εμάς».

Για το τι έγινε μετά τη διακοπή και αν υπήρχε περίπτωση να βγουν οι ομάδες και να συνεχιστεί ο αγώνας:

«Εμείς σαν Πανθρακικός και σαν φιλοσοφία είμαστε μια ομάδα με αρχές και θέλουμε να κερδίζουμε τους αγώνες στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι από την ομάδα μας και από την ΑΕΚ πήγαμε στα γραφεία του διαιτητή και προσπαθήσαμε να δώσουμε την καλύτερη λύση. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε στον αγωνιστικό χώρο και όχι να εκμεταλλευτούμε κάποια κατάσταση. Ενημερώσαμε τον διαιτητή αλλά εκείνος ήταν που αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα».

Για τον στόχο της ομάδας και αν έχει επιτευχθεί:

«Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε όλα τα προβλήματα, μείναμε συγκεντρωμένοι και όταν ήρθαν αρνητικά αποτελέσματα. Έχουμε τώρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένα ιστορικό γεγονός για μια ομάδα που κυνηγάει την παραμονή, να βρίσκεται στους «4» του Κυπέλλου. Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ομάδα. Με την Κέρκυρα θέλουμε να κερδίσουμε και να τελειώσουμε καλά τη χρονιά και μετά θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.