Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλειστά τα Σπάτα, στο νοσοκομείο ο Δημητρέλος

Κλειστά τα Σπάτα, στο νοσοκομείο ο Δημητρέλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2013 14:19
Κλειστά έμειναν σήμερα τα Σπάτα αλλά και τα γραφεία της ΠΑΕ , υπό το φόβο επίσκεψης αγανακτισμένων οπαδών. Διήμερο ρεπό στους παίκτες έδωσε ο Δέλλας, στο νοσοκομείο ο Δημητρέλος!

Τις πιο «μαύρες» μέρες τις 89ης ιστορίας της ζει η ΑΕΚ μετά το σχεδόν σίγουρο υποβιβασμό της στη Β Εθνική, έπειτα από τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Και αυτό διότι η ήττα δεν θα ήταν αρκετή για να καταδικάσει την ΑΕΚ στη Β’ κατηγορία, όμως η εισβολή των οπαδών στο γήπεδο και τα όσα έλαβαν χώρα στη συνέχεια, ουσιαστικά «μαχαίρωσαν» την ομάδα… πισώπλατα.

Κλειστά τα Σπάτα, στο νοσοκομείο ο Δημητρέλος
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά δύσκολη για την «Ένωση», με τον Τραϊανό Δέλλα να δίνει διήμερο ρεπό στους παίκτες, ναι μεν για να ηρεμήσουν μετά τα χθεσινά γεγονότα, αλλά και για να αποφευχθούν δυσάρεστες επισκέψεις στα Σπάτα.

Μάλιστα οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας διανυκτέρευσαν σε σπίτια γνωστών τους υπό το φόβο αντιδράσεων οπαδών εναντίων τους, κάτι που δείχνει με το καλύτερο τρόπο την ένταση που υπάρχει γύρω από την ομάδα.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος πήγε σήμερα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε στεφανιογράφημα, καθώς είχε πόνους στο στήθος. Τέλος να σημειωθεί πως τα γραφεία της ΠΑΕ έμειναν κλειστά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.