Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέλλας: «Συγνώμη από τον αγνό κόσμο της ΑΕΚ»

Δέλλας: «Συγνώμη από τον αγνό κόσμο της ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2013 03:03
Συγνώμη από τον αγνό κόσμο της ΑΕK ζήτησε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος άφησε παράλληλα αιχμές για τη διοίκηση.

Ο νέος προπονητής «Ένωσης» ήταν εμφανώς συγκινημένος στις δηλώσεις του και αφού ζήτησε συγνώμη στον αγνό κόσμο της ΑΕΚ όπως τόνισε, ανέφερε χαρακτηριστικά πως... «δεν μας άφηναν να προσπαθήσουμε έστω και την τελευταία αγωνιστική ώστε να σώσουμε την ομάδα».

Ο ίδιος άφησε αιχμές για τη διοίκηση που σε μια τόσο ιστορική στιγμή του συλλόγου τον άφησε αβοήθητο, ενώ τέλος, ζήτησε από τον κόσμο να μείνει ψύχραιμος για τις δύσκολες μέρες που θα έρθουν στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας:


«Ζούμε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, Όσα βιώσαμε σήμερα, εγώ, οι συνεργάτες μου, οι παίκτες, δεν θα τα ξαναζήσουμε πουθενά. Θα ήθελα να πω πάρα πολλά, όμως δεν το κάνω, για να μην φορτίσω περισσότερο το κλίμα. Ξέρω πως αισθάνεται ο αγνός κόσμος της ΑΕΚ. Αν μου επιτρεπόταν, θα ήθελα να ζητήσω από αυτους ένα συγνώμη.

Δεν μας άφησαν να προσπαθήσουμε -έστω και την τελευταία αγωνιστική- να σώσουμε την ομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω εν θερμώ, δεν είμαι καθόλου ήρεμος. Έχω κάνει πολλές δουλειές σήμερα, για πολλούς. Το μόνο που έχω να πω στον κόσμο είναι να μείνει ψύχραιμος. Να κρατήσει την περηφάνια του για την ομάδα. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, αυτή η ομάδα θα ανέβει ξανά ψηλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.