Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συλλήψεις και τραυματισμοί αστυνομικών στο ΟΑΚΑ

Συλλήψεις και τραυματισμοί αστυνομικών στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2013 01:20
Σε 15 συλλήψεις και 39 προσαγωγές ατόμων, προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό μετά την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Δύο αστυνομικοί τραυματίες.

Μέσω δελτίου Τύπου, η αστυνομία έκανε γνωστό πως συνελήφθηκαν 15 άτομα (εκ των οποίων 6 ανήλικοι) και προσήχθησαν άλλα τριάντα εννέα για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια. Ταυτόχρονα έγινε γνωστό πως από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν 2 αστυνομικοί

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:


«Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Κ. – Πανθρακικός, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Ο.Α.Κ.Α και λίγο πριν τη λήξη, ομάδες οπαδών εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας. Στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στις εγκαταστάσεις του Σταδίου και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Συνελήφθησαν συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα και προσήχθησαν άλλα τριάντα εννέα (39) για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Δεκατέσσερα (14) άτομα ( εκ των οποίων 6 ανήλικοι), στον εσωτερικό και στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, γιατί μετά την διακοπή του αγώνα επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα,

Μία (1) ημεδαπή γιατί κατά την προσέλευσή της στο Στάδιο κατείχε δύο (2) καπνογόνα.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν δύο (2) αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.