Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αχάριστοι οι οπαδοί»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Αχάριστοι οι οπαδοί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2013 00:06
Για αχαριστία έκανε λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τις αποδοκιμασίες των οπαδών κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης. Βολές κατά Αλαφούζου και παικτών.

Με καυστική ανακοίνωση, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κάνει λόγο πως όσοι αποδοκίμασαν τη διοίκηση, «δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους εκτός αν ονειρεύονται… Ολυμπιακή Συμμαχία».

Στη συνέχεια κατηγορεί τον Γιάννη Αλαφούζο ότι δυναμίτιζε το κλίμα ενώ τόνισε πως ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ «πανηγύρισε βραδιά που η ομάδα του έμεινε εκτός Ευρώπης».

Μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρει πως η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:


"Η ομάδα μας απόψε δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Το πάθος και η δύναμη έλειπαν από τους ποδοσφαιριστές μας. Πλέον, τους λείπουν και οι δικαιολογίες.

Τους παρέχονται τα πάντα για να μας δίνουν χαρά και όχι να μας απογοητεύουν.

Ό,τι χρειάζεται να γίνει για την ομάδα θα γίνει και οι φίλαθλοι μας μπορούν να είναι βέβαιοι για αυτό.

Όσο για κάποιες ακραίες αποδοκιμασίες, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα η αχαριστία περισσεύει. Προφανώς, οι λίγοι που προβαίνουν σε αυτές τις ακραίες αποδοκιμασίες δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω μας. Εκτός αν αυτό που ονειρεύονται είναι μια… "Ολυμπιακή Συμμαχία".

Όσον αφορά στον κ. Αλαφούζο, πρωταγωνίστησε για μια ακόμα φορά σε μια κωμική παράσταση, διαμαρτυρόμενος για ένα διαιτητή που ακύρωσε (καλώς) νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού και χαρίστηκε (κακώς) στους προπηλακισμούς των παικτών του ΠΑΟ στον βοηθό του, μετά από ένα κανονικότατο γκολ.

Ο κ. Αλαφούζος με την συμπεριφορά του από την στιγμή που έφτασε στο γήπεδο, με τα tweets την ώρα του αγώνα, με τα μυθεύματα των Μ.Μ.Ε. ιδιοκτησίας του, είχε σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα.

Καλούμε τον κύριο Αλαφούζο να συμμορφωθεί και να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο θέλει επενδύσεις και σοβαρότητα και όχι εκστρατείες λάσπης.

Όσο δεν το καταλαβαίνει, θα πανηγυρίζει, βράδια που η ομάδα του μένει εκτός Ευρώπης, σπάζοντας όλα τα αρνητικά ρεκόρ, 37 βαθμούς κάτω από την κορυφή".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.