Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Διαστημικός Άρης, ευρωπαίος ΠΑΣ!

Σούπερ Λιγκ: Διαστημικός Άρης, ευρωπαίος ΠΑΣ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2013 22:39
Μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 του Αστέρα Τρίπολης. Εξασφάλισε τα πλέι-οφ ο ΠΑΣ Γιάννινα, διέλυσε τον Πλατανιά η Βέροια.

Από όλα είχε η προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ένας Άρης από… άλλον πλανήτη διέλυσε με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης και έκανε ένα σπουδαίο βήμα για την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Τάτο να πετυχαίνει χατ-τρικ και τους Τριανταφυλλάκο και Αγγελούδη να πετυχαίνουν τα άλλα δύο, πήραν την εμφατική νίκη, με τον Κάφα απλώς να μειώνει μετά από λάθος του Διούδη.

Την ήττα του Αστέρα εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε τον Λεβαδειακό με 1-0, πέρασε στη δεύτερη θέση και μπαίνει με πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» παίζοντας όσο χρειάζεται, πήρε τη νίκη στην Βοιωτία, χάρη στο τέρμα του Ρομπέρ στο 50ο λεπτό.

Σούπερ Λιγκ: Διαστημικός Άρης, ευρωπαίος ΠΑΣ!
Θέση στα πλέι-οφ εξασφάλισε και ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος κέρδισε με 1-0 την Κέρκυρα στους «Ζωσιμάδες» χάρη στο γκολ του Ίλιτς στο 75ο λεπτό, «σφραγίζοντας» μια ονειρική χρονιά για τους Γιαννιώτες. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τη βαθμολογικά αδιάφορη Κέρκυρα και αν και δυσκολεύτηκαν να βρουν δίχτυα, τελικώς ο Ίλιτς «λύτρωσε» την ομάδα του στο 75’.

Από την άλλη, μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Βέροια η οποία διέλυσε τον Πλατανιά με 5-0, με τον Ιωάννου να πετυχαίνει χατ-τρικ. Απίστευτή εμφάνιση από τη «βασίλισσα του βορρά» η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή της, όπως όμως και οι Κρητικοί παρά την ήττα, ύστερα από τα μαντάτα στο ΟΑΚΑ.

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής έμεινε ο ΟΦΗ ο οποίος έχανε με 2-0 στον Ατρόμητο, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 2-2. Τέλος, γκολ και θέαμα στη Νέα Σμύρνη, όπου Πανιώνιος και Ξάνθη μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 3-3.

Τα αποτελέσματα


Άρης – Πανθρακικός 5-1

Βέροια – Πλατανιάς 5-0

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-1

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-2

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1

Πανιώνιος – Ξάνθη 3-3

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 1-0

ΑΕΚ – Πανθρακικός 0-1 (διακοπή στο 87')

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.