Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πετρόπουλος: «Μόνο νίκη με Πανθρακικό»

Πετρόπουλος: «Μόνο νίκη με Πανθρακικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2013 03:36
Μόνο τη νίκη σκέφτονται στην ΑΕΚ ενόψει του «τελικού» παραμονής με τον Πανθρακικό, σύμφωνα με τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο Έλληνας άσος μιλώντας στην Nova, τόνισε πως η ομάδα θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη στον «τελευταίο τελικό της σεζόν» για την «Ένωση», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, σε ερώτηση για την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, με τον Δέλλα να παίρνει τη θέση του Λίνεν, τόνισε πως οι αλλαγές πάντα γίνονται προς το καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετρόπουλου στο novasports.gr:


Ο Πετρόπουλος, στα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση, μ' αυτή που βρίσκεται τώρα. Να παλεύει δηλαδή η ομάδα του για την παραμονή. Ο ίδιος πάντως δεν κάνει συγκρίσεις:

«Όντως έχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις, αλλά αυτή η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Μιλάμε για μια τεράστια ομάδα, την ΑΕΚ και δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό και ήδη είμαστε πολύ σοβαροί στις προπονήσεις κι έτσι θα είμαστε και την Κυριακή».

Σε ότι αφορά στο άγχος που υπάρχει για το ματς-τελικό με τον Πανθρακικό, ο έμπειρος επιθετικός τόνισε:

«Σε ένα τέτοιο ματς όντως θα υπάρχει λίγο άγχος, αλλά όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αυτή τη φορά όμως είναι πραγματικά τελικός. Δεν υπάρχει άλλος, είναι ο τελευταίος τελικός και πρέπει να σταθούμε αντάξιοι και της ιστορίας της ομάδας και του νέου μας προπονητή, αλλά να το κάνουμε και για τους εαυτούς μας».

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αναφέρθηκε και στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, με τον Τραϊανό Δέλλα να αντικαθιστά τον Έβαλντ Λίνεν:

«Όταν γίνεται μια αλλαγή πάντα γίνεται προς το καλύτερο. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτή τη χρονική περίοδο, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα άλλαξε ο προπονητής.

Τα παιδιά που ήρθαν είναι πολύ έμπειρα στο χώρο, αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό έπαιζαν μπάλα, υπάρχει ένα πολύ καλό τιμ και πιστεύω ότι θα μας μεταδώσουν κι αυτοί τις εμπειρίες τους και την ψυχολογία που πρέπει, ώστε όλη η ομάδα να είναι στο επίπεδο που πρέπει. Τα λόγια ειναι περιττά και θα μιλήσουμε πλέον την Κυριακή στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.