Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πέρασαν Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε, στα πέναλτι η Βασιλεία

Γιουρόπα Λιγκ: Πέρασαν Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε, στα πέναλτι η Βασιλεία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2013 01:12
Μετά την πρόκριση της Τσέλσι απέναντι στη Ρουμπίν Καζάν στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, σειρά είχαν οι Βασιλεία, Φενέρμπαχτσε και Μπενφίκα οι οποίες συμπλήρωσαν το «παζλ» των ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο παιχνίδι-«θρίλερ» της αγωνιστικής, η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Βασιλεία, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, ωστόσο οι Ελβετοί ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση για τους «4» του θεσμού, επικρατώντας στα πέναλτι με 4-1.

Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό ο Ντέμπσι για τους Λονδρέζους, με τους γηπεδούχους να γυρίζουν το ματς χάρη στα γκολ των Σαλάχ (27’) και Ντράγκοβιτς (49’), ωστόσο ο Αμερικάνος επιθετικός με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 82’ ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ, με την Τότεναμ να κρατάει με «νύχια» και με δόντια» την ισοπαλία, καθώς έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Βερτόγχεν στο 90+1’. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα», όπου οι Χάντλστοουν και Αντεμπαγιόρ αστόχησαν από πλευράς της αγγλικής ομάδας, με αποτέλεσμα οι Ελβετοί να πανηγυρίζουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

«Χρυσές» ισοπαλίες για Μπενφίκα και Φενέρμπαχτσε


Γιουρόπα Λιγκ: Πέρασαν Μπενφίκα, Φενέρμπαχτσε, στα πέναλτι η Βασιλεία
Την πρόκριση στους «4» εξασφάλισε μετά το τελικό 1-1 η Μπενφίκα η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Νιούκαστλ χάρη σε τέρμα του Παπίς Σισέ στο 71’, ωστόσο οι «καρακάξες» ήθελαν ακόμα ένα γκολ για να πάρουν την πρόκριση, κάτι που δεν τους το επέτρεψε η Πορτογαλική ομάδα η οποία στο 90+2’ «σφράγισε» την πρόκριση με τον Σάλβιο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

«Ίδια γεύση» και για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία έμεινε πίσω στο σκορ στο «Ολίμπικο» απέναντι στη Λάτσιο χάρη στο γκολ του Λούλιτς (60’), ωστόσο οι «λατσιάλι» ήθελαν ακόμα ένα τέρμα για να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο οι Τούρκοι με γκολ του Ερκιν στο 73’ ισοφάρισαν σε 1-1, σκορ το οποίο παρέμεινε ως το τέλος, με αποτέλεσμα να φύγουν με τη πρόκριση από τη Ρώμη.

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς:



Ρούμπιν Καζάν - Τσέλσι 3-2 [1-3]

Λάτσιο - Φενέρμπαχτσε 1-1 [0-2]

Νιούκαστλ - Μπενφίκα 1-1[1-3]

Βασιλεία - Τότεναμ 2-2 [4-1 πέν.] [2-2]

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.