Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Εύκολα στους «4» η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Εύκολα στους «4» η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2013 00:19
Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και τώρα η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους στο Τορίνο και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί σφράγισαν εύκολα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, με τον Μάντζουκιτς στο 64' να ανοίγει το σκορ για το 1-0, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των μπιανκονέρι για την «πρόκριση». Έτσι στο 90+1' ο Πιζάρο διαμόρφωσε το τελικό 2-0, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στη νίκη της ομάδας του.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο γρήγορο γκολ και να κυνηγήσουν την πρόκριση, ωστόσο υστερούσαν στην τελική πάσα και δεν μπορούσαν να φανούν αρκετά απειλητικοί, με τον Πίρλο να έδειχνε... έξω από τα νερά του, παρότι ο ίδιος ανάγκασε τον Νόιερ σε εξαιρετική επέμβαση στο 23ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ.

Παρόλα αυτά οι Ιταλοί στο δεύτερο μέρος έφτασαν κοντά στο 1-0 όταν ο Κουαλιαρέλα έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Αφού η Μπαγερν δεν δέχθηκε γκολ, βγήκε μπροστά και μετά το δοκάρι που σημάδεψε ο Ρόμπεν (57'), ο Μάντζουκιτς έβαλε τέλος στα όνειρα της «Μεγάλης Κυρίας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.