Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Βαθμολογική «γκέλα» για Μαρσέιγ

Σαμπιονά: Βαθμολογική «γκέλα» για Μαρσέιγ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2013 03:20
Μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 1η της βαθμολογίας στο «Σαμπιονά», πέταξε στα σκουπίδια η Μαρσέιγ η οποία ηττήθηκε με 3-1 από την Σοσο , παραμένοντας έτσι στην 3η, πίσω από Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους καλή ευκαιρία άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Πριβάτ στο 18’, με την Μαρσέιγ να φτάνει πολύ κοντά στην ισοφάριση, αφού ο Σεϊρού σημάδεψε το δοκάρι στο 29’. Οι παίκτες της Σοσό δεν πτοήθηκαν και πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους , διπλασίασαν το προβάδισμα της όταν και ο Μπακαμπού έκανε το 2-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μορέλ σημείωσε αυτογκόλ στο 46’ ύστερα από προσπάθεια του Ρουντέ, κάνοντας το 3-0, ωστόσο από εκεί και πέρα η ομάδα του Ελί Μπο αφυπνίστηκε, και με γκολ του Ζορντάν Αγιού στο 55’ μείωσε σε 3-1.
Οι ελπίδες των οπαδών της Μαρσέιγ αυξήθηκαν σημαντικά όταν η Σοσό έμεινε με 10 στο 61’ χάρη σε αποβολή του Λοπί, ωστόσο αυτές αποδείχθηκαν φρούδες, μιας και η ομάδα τους δεν κατάφερε να νικήσει εκ νέου τον τερματοφύλακα της Σοσό, Πουπλίν, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να αγγίξει την κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται η Λυών.

Στα άλλα παιχνίδια, η Νις διέλυσε την Βαλενσιέν με 5-0, ενώ η Μπαστιά πήρε εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Ρεμς.

Τα αποτελέσματα


Ρεμς - Μπαστιά 1-2


Νις - Βαλανσιέν 5-0


Σοσό - Μαρσέιγ 3-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.