Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει το ντέρμπι ο Μαυρίας

Χάνει το ντέρμπι ο Μαυρίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2013 15:15
Χάνει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη, ωστόσο ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τέθηκε νοκ άουτ.

Ο Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο οι ενοχλήσεις που είχε στου κοιλιακούς επανήλθαν, και από αύριο θα επιστρέψει εκ νέου σε ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ άγνωστο είναι αν θα προλάβει το παιχνίδι με τη Βέροια στις 21/04.

Από την άλλη, ο Καρνέζης που απουσίαζε με άδεια την Τρίτη για προσωπικούς λόγους, επέστρεψε και γυμνάστηκε κανονικά όπως και οι Βιτόλο (προπονήθηκε μόνος του χθες), Ζέκα (έκανε αποφόρτιση) και Εσπάρθα (έκανε ατομικό χθες λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς).

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις ταχύτητας - ταχυδύναμης. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο groups και επιδόθηκαν σε δίτερμα σε μικρό χώρο και δίτερμα με περιορισμούς σε μικρές εστίες εναλλάξ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα των φάσεων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.