Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πειθαρχική δίωξη στον Άρη

Πειθαρχική δίωξη στον Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2013 18:08
Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Άρης για την ανακοίνωση που εξέδωσε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο κατά της διαιτητσίας, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Οι «κίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν για τις δύο κίτρινες που είδε μέσα σε ένα λεπτό ο Αγκάνθο στη φάση με την αγκωνιά του Φυτανίδη στο παιχνίδι του Σαββάτου, αναφέροντας για «κατά συρροή εγκλήματα που έχουν φέρει τον Άρη σε αυτή τη θέση».

Η ομάδα κατηγορείται ότι με την ανακοίνωση αυτή, άφησε υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων προκαλώντας στην κοινή γνώμη, και σύμφωνα με τον ΚΑΠ, κινδυνεύει να τιμωρηθεί από απλή επίπληξη έως δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η πειθαρχική δίωξη:


«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006.

Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης διότι την 6η Απριλίου 2013, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, προέβη σε ανακοίνωση, η οποία προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.