Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίνεν: «Το ξεχνάμε και προχωράμε»

Λίνεν: «Το ξεχνάμε και προχωράμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2013 15:58
Να αποφορτίσει το βαρύ κλίμα στην ΑΕΚ, θέλησε ο Έβαλντ Λίνεν μετά τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια και μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Το ξεχνάμε σαν να μην έγινε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες.

Ο Γερμανός τεχνικός προσπάθησε να ρίξει τους τόνους στην προπόνηση της ΑΕΚ μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στα Γιάννενα με το χάος που επικράτησε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο αλλά και τις σαφέστατες αιχμές εναντίων των παικτών της «Ένωσης», που άφησε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ίδιος προσπάθησε να μην επεκταθεί, επιδιώκοντας να αποφορτίσει την κατάσταση: «Το ξεχνάμε το χθεσινό παιχνίδι και σαν να μην έγινε τίποτα. Προχωράμε. Ετοιμαζόμαστε για την Κυριακή, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Μάλιστα φρόντισε να περιορίσει τις παρατηρήσεις του για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήμασταν κακοί, δεν κάναμε τίποτα απ' όσα είχαμε πει, ενώ υπήρξαν στιγμές που δείχνατε αδιάφοροι στο γήπεδο. Ως εδώ όμως, το αφήνουμε αυτό το ματς».

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες του Λίνεν, το κλίμα ήταν «βαρύ» στα Σπάτα, καθώς οι παίκτες ήταν ενοχλημένοι από τη στάση του Γερμανού τεχνικού και τα όσα είπε γι αυτούς.

Να σημειωθεί ότι τα πάντα για το μέλλον του προπονητή της «Ένωσης» θα κριθούν στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει στις 16:00.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.