Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το νέο λογότυπο και οι πληροφορίες της φιέστας του Ολυμπιακού

Το νέο λογότυπο και οι πληροφορίες της φιέστας του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2013 21:26
Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού η οποία θα κινείται στη λογική των 4 αστεριών, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να παρουσιάζει το επετειακό λογότυπο το οποίο θα ακολουθεί την ομάδα για έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ, η τελετή θα έχει έντονο ιστορικό στοιχείο που θα εκφραστεί μέσω της παρουσίας πολλών ποδοσφαιριστών που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον σύλλογο.

Μάλιστα έγινε γνωστό το νέο επετειακό λογότυπο που θα βρίσκεται στην φανέλα του Ολυμπιακού για έναν χρόνο

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:


Το νέο λογότυπο και οι πληροφορίες της φιέστας του Ολυμπιακού
Κεντρικός άξονας σε μία σεζόν σημαδιακή για τον Ολυμπιακό μας, όπως η φετινή, είναι η τεράστια ιστορία του συλλόγου μας, γραμμένη με τίτλους και διακρίσεις. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ήδη μαθηματικά το 40ό του πρωτάθλημά του, κάτι το οποίο ελάχιστες ομάδες έχουν καταφέρει σε όλο τον πλανήτη!

Με μία Συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησαν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", οι ιθύνοντες της ομάδας μας παρουσίασαν το επετειακό λογότυπο του Ολυμπιακού μας, εμπνευσμένο από τη γεμάτη τίτλους, ένδοξη πορεία του μέσα στον χρόνο και τα τέσσερα αστέρια που θα κοσμούν πλέον την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα του!

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποίησε τις δράσεις που θα λάβουν χώρα τις προσεχείς ημέρες και οι οποίες σταδιακά θα οδηγήσουν στη γιορτή της 30ής αγωνιστικής, αμέσως μετά το ματς με τον Πανιώνιο, στο γήπεδό μας! Μία φιέστα γεμάτη συμβολισμούς, η οποία θα έχει ως κεντρική "αρτηρία" την ιστορία της ομάδας. Ο Ολυμπιακός μας φέτος δεν γιορτάζει ακόμη ένα πρωτάθλημα. Γιορτάζει 40!

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος τόνισε: "Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζουμε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στη Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα σας παρουσιάσουμε το επετειακό λογότυπο για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος της ομάδας μας και θα σας μιλήσουμε για τον εορτασμό της ιστορικής αυτής στιγμής. Αυτή ακριβώς είναι και η διαφορά με τους άλλους εορτασμούς του παρελθόντος. Εφέτος δεν γιορτάζουμε μόνο για ένα πρωτάθλημα, γιορτάζουμε για ένα συγκλονιστικό ποδοσφαιρικό κατόρθωμα, την συμπλήρωση των 40 πρωταθλημάτων από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας την στιγμή που ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες μαζί έχουν 37!

Θα ξεκινήσουμε με μια αναφορά στις εκδηλώσεις που θα προηγηθούν των εορτασμών που όπως γνωρίζετε θα γίνουν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δίνω λοιπόν το λόγο στον οικοδεσπότη, στον κ. Βασίλη Βασιλειάδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» για να μας μιλήσει για αυτές τις εκδηλώσεις".

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος επεσήμανε: "Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω και εγώ και σας καλώ να αναλογιστείτε την ιστορικότητα της στιγμής αυτής, με 40 πρωταθλήματα σε μια θρυλική 88χρονη ιστορία για τον ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! Ο Πειραιάς και η Ελλάδα γιορτάζουν για το καμάρι τους με ενέργειες και εκδηλώσεις που αρχίζουν αρκετές ημέρες πριν την κορύφωση των εορτασμών".

• Αρχικά με το «ΚΥΠΕΛΛΟ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ» που θα φιλοξενήσουμε στα γηπεδάκια mini ποδοσφαίρου του γηπέδου Καραϊσκάκη. Ένα Κύπελλο στο οποίο μπορεί να συμμετέχει κάθε φίλαθλος με την παρέα του, φιλοξενούμενος φυσικά από εμάς. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από σήμερα μέχρι τις 11 Απριλίου στο τηλέφωνο 210-4800900. Στις 12 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση και οι αγώνες θα γίνουν στο τριήμερο 18-21 Απριλίου με τον τελικό του τουρνουά να γίνεται το πρωί της ημέρας του αγώνα με τον Πανιώνιο. Για τους νικητές θα υπάρχουν και ειδικά δώρα από τους χορηγούς του Ολυμπιακού. Έτσι, κάποιοι φίλαθλοι μας θα κάνουν… δυο φιέστες την ίδια μέρα! Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων μπορεί να γίνει και τροποποίηση στο ημερολόγιο πρόγραμμα.

• Επίσης, από τις 15 μέχρι τις 19 του τρέχοντος μηνός, παιδιά από σχολεία και ιδρύματα και μέλη συλλόγων θα επισκεφθούν το Μουσείο του Ολυμπιακού και θα ξεναγηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», ως φιλοξενούμενοι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ενώ θα μοιραστούν σε όλους τους επισκέπτες αυτών των ημερών δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

• Στις 18 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του V’Ammos, ο πάντα δραστήριος Σύνδεσμος Βετεράνων θα τιμήσει την ομάδα μας, τον προπονητή μας, τον κύριο Μίτσελ αλλά και τέσσερις μεγάλους Προέδρους. Την οικογένεια Γουλανδρή, τον Σταύρο Νταϊφά, τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον σημερινό μας ηγέτη, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

• Επίσης, στα πλαίσια των εορτασμών, θα δημιουργήσουμε μια πολυτελή έκδοση, την ευθύνη της οποίας θα έχει το Μουσείο του Ολυμπιακού, μια επετειακή έκδοση με τίτλο «40 Πρωταθλήματα ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ», έκδοση την οποία θα επιμεληθεί το Μουσείο του Ολυμπιακού που νομίζω ότι αξίζει να αγκαλιάσετε. Και τα Μ.Μ.Ε., αλλά και οι φίλαθλοι μας. Στην έκδοση αυτή θα υπάρχουν ΟΛΕΣ οι ενδεκάδες των τίτλων με φωτογραφίες βαριές σαν ιστορία. Μια εξαιρετική δουλειά που θα τη βρίσκετε στο Μουσείο μας αλλά και στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας μας, το Red Store».


Αμέσως μετά, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς πήρε ξανά τον λόγο, για να παρουσιάσει το επετειακό λογότυπο της ομάδας μας: "Να περάσουμε τώρα στην παρουσίαση του επετειακού λογοτύπου αφού σας επαναλάβω για μια ακόμα φορά ότι αντιμετωπίζουμε όλοι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ως ιστορικότατη αυτή την στιγμή. Και γιορτάζουμε για 40 πρωταθλήματα και όχι μόνο για ένα! Το λογότυπο λοιπόν που βλέπετε είναι το λογότυπο των 40 πρωταθλημάτων. Απλό και λιτό, θα συνοδεύει την ομάδα μας για τον επόμενο χρόνο ενώ θα χρησιμοποιηθεί και στα επετειακά προϊόντα που θα δημιουργηθούν και θα μπορούν οι φίλαθλοι μας να βρίσκουν τέτοια προϊόντα στο Red Store".

Ο κ. Καραπαπάς, δε, συνέχισε, για να παρουσιάσει και τις προσφορές προς τους φίλους του Ολυμπιακού, από την επίσημη μπουτίκ της ομάδας μας, το Red Store: "Με αφορμή την συμπλήρωση 40 πρωταθλημάτων Τα καταστήματα Red Store γιορτάζουν και προσφέρουν 40 % έκπτωση σε όλα τα προϊόντα τους για 40 ημέρες".

Η προσφορά ισχύει από 08/04 – 20/05 και παρέχεται μέσω κουπονιών τα οποία οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από:

• Το επίσημο site της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ www.olympiacos.org.

• Τα καταστήματα Red Store με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

• Τα εκδοτήρια του γηπέδου « Γ.Καραϊσκάκης» με την αγορά εισιτηρίου για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της σεζόν .

• Τις εφημερίδες «ΓΑΥΡΟΣ», «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ», «SPORTDAY».

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» τηλ: 210 4836860 & Ηφαίστου 11 Μοναστηράκι τηλ: 210 3214889.

Εξαιρούνται τα είδη σε προσφορά, τα επετειακά και τα προϊόντα SAMSUNG corner

Η προσφορά ισχύει για αγορές μόνο από τα καταστήματα.

Ο κ. Καραπαπάς πρόσθεσε, παράλληλα: "Η ενέργεια αυτή γίνεται στα πλαίσια της υπόσχεσης που δόθηκε και από τον Πρόεδρο μας, τον κ.Βαγγέλη Μαρινάκη για γενικότερη πτώση των τιμών στις υπηρεσίες και όχι μόνο. Μάλιστα υλοποιείται όπως καταλαβαίνετε σε μια περίοδο υψηλού ενδιαφέροντος, την Πασχαλινή περίοδο και έχει και αυτό την σημασία του".

"Θα περνάει η ιστορία μπροστά στα μάτια σας"

Καταλήγοντας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου μας, μίλησε και για τη φιέστα των 40 πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού μας, η οποία θα διεξαχθεί μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, την 30ή αγωνιστική: "Πάμε τώρα να πούμε λίγα λόγια για την φιέστα. Περιγραφικά αφού δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε όλα όσα θα γίνουν το βράδυ των εορτασμών. Θα πρόκειται για μια τελετή στη λογική των καιρών και χωρίς υπερβολές. Στόχος μας είναι να καταδείξουμε την ιστορικότητα της στιγμής και γι’ αυτό τον λόγο όλο το σενάριο της εκδήλωσης θα κινείται στη λογική των 40 τίτλων και των 4 αστεριών που από την αρχή της χρονιάς σας λέγαμε ότι είναι ο στόχος της ομάδας. Είναι, όπως γνωρίζετε, ελάχιστες οι ομάδες που έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο. Αυτό λοιπόν που θα δουν οι φίλοι που θα είναι στο γήπεδο είναι την… ιστορία να περνάει μπροστά από τα μάτια τους. Το ίδιο και εσείς..."!

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να δώσει το παρών στη φιέστα κάποιο μεγάλο ξένο όνομα που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο κ. Καραπαπάς επεσήμανε: "Τα μεγάλα ονόματα των παικτών του Ολυμπιακού μέσα σε όλα τα χρόνια ιστορίας του, είναι αμέτρητα. Δεν θα έχει να κάνει η φιέστα με ένα μεγάλο πρόσωπο. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι ότι οι εποχές μπορεί να αλλάζουν, αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι ο Ολυμπιακός μας παραμένει πρωταθλητής και κάνει υπερήφανο τον κόσμο του".

Αναφορικά με το αν θα γίνουν εκδηλώσεις την ημέρα του αγώνα με τον Πανιώνιο, πριν το ματς, ο κ. Καραπαπάς εξήγησε: "Δεν θα γίνουν εκδηλώσεις πριν από το ματς με τον Πανιώνιο, γιατί όπως καταλαβαίνετε θα κινούμαστε σε ρυθμό επίσημου παιχνιδιού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτό που θα κάνουμε είναι να μετακινήσουμε σε άλλη ημερομηνία ένα παιχνίδι ρεβάνς που έχει ζητήσει ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού με τους δημοσιογράφους".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μάλιστα, οριστικοποιήθηκε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε την ΑΕΚ. "Να πούμε συγχαρητήρια και στις κοπέλες του βόλεϊ που πήραν το πρωτάθλημα με αντίπαλο την ΑΕΚ! Μακάρι να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε τίτλους σε όλα τα αθλήματα και να μεγαλώνουν τα ράφια μας σε όλα τα τμήματα για να χωρούν τα τρόπαια", ήταν το σχόλιο του Διευθυντή Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Αμέσως μετά ο κ. Καραπαπάς καλωσόρισε στο πάνελ και τον μεγάλο άσο και την ψυχή του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, τον κ. Αντώνη Γλύκα, ο οποίος τόνισε: "Θέλω καταρχήν να μεταφέρω προς όλους σας τους χαιρετισμούς του προέδρου μας, του κ. Δαρίβα. Ελπίζω ότι σύντομα θα ξαναπαίξουμε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Θέλω να τονίσω ότι στις ξεναγήσεις που θα γίνουν στο Μουσείο του Ολυμπιακού, το παρών θα δίνουν μεγάλοι άσοι της ιστορίας του Ολυμπιακού μας, θα μπορούν να ξεναγούν τα παιδάκια, θα φωτογραφίζονται μαζί τους και θα μαθαίνουν τα παιδιά για την τεράστια ιστορία του Ολυμπιακού. Θέλω να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού μας, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς όπου βρισκόμαστε πηγαίνουμε με το πούλμαν της ομάδας μας και όλοι μας αποθεώνουν για την οργανωμένη μας παρουσία και που έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το πούλμαν της ομάδας μας, αλλά και τη σύγχρονη ιστορία να συναντά την παλαιότερη".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.