Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξανά ατομικό Μανιάτης και Αβραάμ

Ξανά ατομικό Μανιάτης και Αβραάμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2013 17:15
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για ακόμα μια ημέρα οι Γιάννης Μανιάτης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη».

Οι δύο διεθνείς άσοι των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι προφυλάχθηκαν από τον Μίτσελ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ώστε να είναι έτοιμοι για το «ντέρμπι των αιωνίων», δεν κατάφεραν ούτε σήμερα να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θεραπεία.

Από την άλλη, στις προπονήσεις επέστρεψε ο Μάρκο Πάντελιτς ενώ αντίθετα ο Ντρίσα Ντιακιτέ ένιωσε ήπιες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε εκτός.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες του Ολυμπιακό έριξαν το βάρος στη γρήγορη ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και μέσω του διπλού που έπαιξαν (σε μικρό χώρο).

Αύριο οι Πειραιώτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν την Τετάρτη το πρωί στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.