Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κυριάρχησε ...αλλά δεν κέρδισε!

Σούπερ Λιγκ: Κυριάρχησε ...αλλά δεν κέρδισε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2013 01:15
Αν και σημείωσε 36 τελικές προσπάθειες, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, και να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερα από τα πλει-οφ.

Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στο παιχνίδι έχοντας πάρα πολλές προσπάθειες για γκολ (36-6 τελικές) καθώς και 70%-30% κατοχή μπάλας, ωστόσο η ουσία είναι ότι η μπάλα δεν πήγε ποτέ στα δίχτυα.

Μάλιστα ο Πανιώνιος παραλίγο να πάρει και τη νίκη στα τελευταία λεπτά, καθώς ο Καρνέζης χρειάστηκε να προβεί σε εντυπωσιακές επεμβάσεις και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς:


Πιο δυνατά μπήκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Πανιώνιος, ο οποίος πήγε να εκμεταλλευτεί το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, με τον Αραβίδη να αλλάζει εξαιρετικά την μπάλα με τον Γουνδουλάκη στο 10ο λεπτό και με αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ανάγκασε τον Καρνέζη να πραγματοποιήσει μία δύσκολη απόκρουση.

Αυτή η φάση των φιλοξενούμενων, «ξύπνησε» τους «πράσινους» οι οποίοι στη συνέχεια πήραν τα ηνία και έχασαν δύο μεγάλες στιγμές με κεφαλιές των Φιγκερόα, Πίντο και Τριανταφυλλόπουλο, ωστόσο όποτε χρειάστηκε, ο Γιαννακόπουλος είπε «όχι» στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με σουτ, ωστόσο οι προσπάθειες των Φιγκερόα, Μπαρμπαρούση και Σεϊταρίδη δεν είχαν διαφορετική κατάληξη, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει χωρίς σκορ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είχε την υπεροχή και στο δεύτερο μέρος, όμως οι σπουδαίες επεμβάσεις του Έλληνα πορτιέρο του Πανιωνίου, δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει κάποιο γκολ.

Οι «πράσινοι» είχαν βγει μπροστά και «πυροβολούσαν» συνεχώς την εστία των «κυανέρυθρων» , με τον νεαρό τερματοφύλακα να αποκρούει τα σουτ των Σειταρίδη στο 63’ και του Φιγκερόα στο 64’ καθώς και την προσπάθεια το Ντίνα στο 68’.

Ωστόσο η απόκρουση του αγώνα έγινε στο 78’, καθώς ο Ζέκα δοκίμασε μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία, ωστόσο ο Γιαννακόπουλος πρόλαβε και σήκωσε το χέρι, σώζοντας την ομάδα του.

Μάλιστα στο 90’ οι γηπεδούχοι που είχαν βγει μπροστά παραλίγο να το πληρώσουν, καθώς ο Καρνέζης με ωραία εκτίναξή, έδιωξε το πλασέ του Μενδρινού, ενώ ο πορτιέρο των «πρασίνων» έσωσε ξανά στην ομάδα του στο 90+2’, απομακρύνοντας το κοντινό σουτ του Αραβίδη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.