Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με τον Αστέρα Τρίπολης ο Τσιώλης!

Ανανέωσε με τον Αστέρα Τρίπολης ο Τσιώλης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2013 20:21
Κάτοικος Τρίπολης ως το 2015 θα είναι ο Σάκης Τσιώλης, καθώς ο προπονητής του Αστέρα ανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο ακόμα χρόνια, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο για να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη (ήττα 0-1) την πρόθεση του να παραμείνει στους Αρκάδες και λίγο αργότερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:


"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, για την επέκταση της συνεργασίας και για τα επόμενα δύο χρόνια".

Ο πρόεδρος του συλλόγου, τόνισε: "Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και άλλα αποτελέσματα εκτός από τις νίκες. Βλέπουμε την επόμενη μέρα. Ξέρετε τι έχει προσφέρει ο Τσιώλης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Σάκης Τσιώλης θα παραμείνει στον Αστέρα για 2 ακόμα χρόνια. Μαζί του, ο Αστέρας θα συνεχίσει να πετυχαίνει πράγματα και είμαστε σίγουροι ότι στη συνέχεια της χρονιάς θα βρεθεί εκεί που του αξίζει".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.