Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε 3η η Τσέλσι, σταμάτησε την Τότεναμ ο Μιραλάς

Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε 3η η Τσέλσι, σταμάτησε την Τότεναμ ο Μιραλάς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2013 19:27
Στην 3η θέση της βαθμολογίαςς την Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε η Τσέλσι, η οποία κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Σάντερλαντ του Πάολο Ντι Κάνιο και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Τότεναμ (2-2 απέναντι στην Έβερτον) που υποχώρησε στην 4η θέση. «Κόλλησε» με Γουέστ Χαμ η Λίβερπουλ, νέο τρομερό γκολ ο Μιραλάς.

Αν και δυσκολεύτηκε, η βεβαρυμμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια Τσέλσι βρήκε τη λύση απέναντι στη Σάντερλαντ, και πήρε τη νίκη με 2-1, ανατρέποντας το 0-1 του πρώτου μέρους.

Η Σάντερλαντ, με τον Ντι Κάνιο να πραγματοποιεί ντεμπούτο στον πάγκο, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα κινητική στο πρώτο μέρος και αφού γλίτωσε από το χέρι του Κίλγκαλον που δεν καταλόγισε ο διαιτητής σε πέναλτι, καθώς και την καλή στιγμή του Μπα στο 32’, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τη λήξη του πρώτου μέρους χάρη σε αυτογκολ του Αθπιλικουέτα.

Ωστόσο η τύχη της γύρισε πλάτη στις αρχές του δεύτερου μέρους, καθώς οι Τόρες και Οσκάρ συνεργάστηκαν ωραία στο 47’, και ο Κίλγκαλον υπέπεσε σε αυτογκόλ κάνοντας το 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα οι «μπλε» κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς, με τον Λουίζ να σουτάρει από μακριά, ο Ιβάνοβιτς έβαλε την κόντρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μινιολέτ στο 54’.

Στη συνέχεια το παιχνίδι κύλησε ήρεμα, με την Τσέλσι να είχε την πρωτοβουλία αλλά χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος καθώς η Σάντερλαντ είχε ανέβει και έψαχνε την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Γκολάρα ο Μιραλάς, υποχώρησε στην τέταρτη θέση η Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε 3η η Τσέλσι, σταμάτησε την Τότεναμ ο Μιραλάς
Στην 4η θέση της βαθμολογίας υποχώρησε η Τότεναμ η οποία μετά το 2-2 απέναντι στη Βασιλεία στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», έφερε το ίδιο σκορ απέναντι στην Έβερτον, με τον Σίγκουρντσον να ισοφαρίζει στο 87’, όπως έκανε και στο παιχνίδι απέναντι στους Ελβετούς.

Τα πράγματα άρχισαν περίφημα για τους «πετεινούς» οι οποίοι μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Αντεμπαγιόρ, ωστόσο η Έβερτον γύρισε το παιχνίδι αρχικά με τον Γιαγκέλκα στο 15’ και ύστερα με τον Μιραλάς στο 53’ ο οποίος με εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέτυχε ακόμα ένα όμορφο γκολ στα γήπεδα της Αγγλίας.

Στη συνέχεια η Τότεναμ βγήκε μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση και τελικώς τα κατάφερε στο 87’ , όταν και ο Σίγκουρντσον πήρε το ριμπάουντ από το δοκάρι που σημάδεψε ο Αντεμπαγιόρ και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Γιορίς έσωσε τους γηπεδούχους σε προσπάθεια του Γέλαβιτς για να δώσει τη νίκη στα «ζαχαρωτά».

«Κόλλησε η Λίβερπουλ, νίκη στο 90+3’ για Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε 3η η Τσέλσι, σταμάτησε την Τότεναμ ο Μιραλάς
Στο 0-0 έμειναν Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ», με τους γηπεδούχους να μην κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των «σφυριών».

Οι «κόκκινοι» απέκτησαν κυρίαρχο ρόλο από τα πρώτα λεπτά και έψαξαν το γκολ απέναντι σε μια αμυντικογενή Γουέστ Χαμ η οποία παρόλα αυτά δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές στο πρώτο μέρος μέσω των αντεπιθέσεων. Ίδια γεύση και στο δεύτερο μέρος, με τη Λίβερπουλ να μην έβρισκε τη λύση και μάλιστα παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του αγώνα, με τον λούκας να απομακρύνει στη γραμμή το σουτ του Κόλισον.

Από την άλλη, με γκολ του Παπίς Σισέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Νιούκαστλ πήρε μια υπεροπολύτιμη νίκη με 1-0 απέναντι στη Φούλαμ, στην προσπάθεια της να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής


Ρέντινγκ - Σαουθάμπτον 0-2

Νόριτς - Σουόνσι 2-2

Στόουκ - Άστον Βίλα 1-3

Γουέστ Μπρομ - Άρσεναλ 1-2

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 0-0

Τότεναμ - Έβερτον 2-2

Τσέλσι - Σάντερλαντ 2-1

Νιούκαστλ - Φούλαμ 1-0

ΚΠΡ - Γουίγκαν (18:10)

Δευτέρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.