Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε A: Έδωσε τη λύση ο Βούτσινιτς

Σέριε A: Έδωσε τη λύση ο Βούτσινιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2013 23:17
Δύσκολη νίκη με 2-1 πήρε η Γιουβέντους στο Τορίνο απέναντι στην Πεσκάρα, με τον Βούτσινιτς να δίνει τη λύση, σκοράροντας και τα δύο τερματα των γηπεδούχων.

Το μυαλό της στον επαναληπτικό με τη Μπάγερν για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται ότι είχε η Γιουβέντους η οποία δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο να κάμψει την αντίσταση της ουραγού της Σέριε Α, Πεσκα΄ρα, καθώς χρειάστηκε να μείνει με παίκτη παραπάνω (αποβολή του Ρίτσο στο 71’) για να ανοίξει το σκορ.

Οι «μπιανκονέρι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, έχοντας και δοκάρι στο 39’, ωστόσο βρήκαν τελικώς τη λύση χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βούτσινιτς στο 72’. Έξι λεπτά αργότερα ο Μαυροβούνιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0.

Ωστόσο η Πεσκάρα αν και με δέκα δεν το έβαλε κάτω, μειώνοντας στο 83’ με τον Κασκιόνε, ενώ στο 89’ ο Σκούλι έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Να σημειωθεί ότι ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο αποχώρησε στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης και είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί απέναντι στους Βαυαρούς την Τετάρτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.