Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Είναι ζωντανός!

Σούπερ Λιγκ: Είναι ζωντανός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2013 21:33
Τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ έκανε ο Άρης, ο οποίος αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 20’ λόγω της άδικης αποβολής του Αγκάνθο, πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έμεινε… ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.

Οι «κιτρινόμαυροι» αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στη νίκη χάρη στο τέρμα του Τάτου στο 82ο λεπτό. Από την άλλη ο Ατρόμητος απογοήτευσε και το μόνο που είχε ήταν το δοκάρι του Σουμπίνιο στο 65’.

Ξέσπασμα του Παπαζαχαρία μετά τη δεύτερη κίτρινη του Αγκάνθο, καθώς ο αρχηγός του Άρη έβαλε τα κλάματα, φωνάζοντας παράλληλα: «Αφήστε μας να παίξουμε, μη μας γ….».

Το ματς


Μόνο νίκη κυνηγούσεο Άρης εάν ήθελε να κυνηγήσει με αξιώσεις την παραμονή του στην κατηγορία, και μόλις στο 3ο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις του, με τον Γιαννώτα να απειλεί με ένα σουτ στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κυλάει χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο 19ο λεπτό οταν και Φυτανίδης έριξε αγκωνιά στον Αγκάνθο, ρίχνοντας τον στο έδαφος, με τον διαιτητή να βάζει φωτιά στο ματς, δείχνοντας στον επιθετικό του Άρη κίτρινη για θέατρο!

Ο Ισπανός σηκώθηκε και επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή ο οποίος αμέσως του έδειξε και δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας έτσι τον Άρη με 10. Αυτό εξαγρίωσε τους παίκτες των φιλοξενούμενων, με τον αρχηγό Παπαζαχαρία να ξεσπά σε κλάματα.

Στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική ευκαιρία, με τον Ατρόμητο να έχει πρόβλημα στη δημιουργία ενώ από την άλλη ο Άρης έψαχνε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις, χωρίς αποτέλεσμα.
Ωστόσο στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι και απείλησαν αρχικώς με σουτ των Τριανταφυλλάκου και Γιανιώτα στο 49’ και στο 64’ αντίστοιχα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν και ο Σουμπίνιο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν με δυνατό σουτ. Ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι συνέχιζαν να πιέζουν και τελικώς έφτασαν στο γκολ στο 82’, με τον Γιαννώτα να πασάρει στον Τάτο και αυτός με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, και το σφύριγμα της λήξης έδωσε στον Άρη μια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.