Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν!

Μπουντεσλίγκα: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2013 18:48
Πρωταθλήτρια για 23η φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Μπάγερν Μονάχου η οποία κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Άινχτραχτ Φρανκφούρτης και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο της Μπουντεσλίγκα.

Σκόρερ της αναμέτρησης ο Μπάστιαν Σβάινσταιγκερ ο οποίος με «τακουνάκι» στο 52ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό σκορ έπειτα από ασιστ του Λαμ. Νωρίτερα ο Αλάμπα είχε χάσει πέναλτι για τους Βαυαρούς, ωστόσο δεν το πλήρωσαν και τελικώς με το σφύριγμα της λήξης κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Νίκες για Ντόρτμουντ, Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Πρωταθλήτρια η Μπάγερν!
Στη δεύτερη θέση παρέμεινε η Ντόρτμουντ η οποία νίκησε με 4-2 τη Άουγκσμπουργκ, απαντώντας με ανατροπή στην… ανατροπή των φιλοξενούμενων.

Ο Σίμπερ έκανε το 1-0 στο 22’, ωστόσο η Άουγκσμπουργκ γύρισε το παιχνίδι σε δύο λεπτά με γκολ στο 43’ και στο 44’. Παρόλα αυτά στο δεύτερο μέρος οι Βεστφαλοί πάτησαν γκάζι και πήραν τη νίκη χάρη στο δεύτερο τέρμα του Σίμπερ (52’) και αυτά των Σούμποτιτς (64’) και Λεβαντόφσκι (90+2’).

Τη νίκη πήρε και η Σάλκε η οποία επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης χάρη σε τέρματα των Ντράξλερ (51’) και Μαρίκα (69’), με τον Παπασταθόπουλο να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Από την άλλη, στο 1-1 έμειναν Μπάγερν Λεβερκούζεν Βόλφσμπουργκ, ενώ η Γκλάντμπαχ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Γκρόιτερ Φιρτ.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:


Παρασκευή

Χόφενχαϊμ - Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-0

Σάββατο

Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ 4-2

Γκλάντμπαχ - Γκρόιτερ Φιρτ 1-0

Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 1-1

Βέρντερ - Σάλκε 0-2

Φρανκφούρτη - Μπάγερν 0-1

Αμβούργο - Φράιμπουργκ (19:30)

Κυριακή

Νυρεμβέργη - Μάιντς (16:30)

Ανόβερο - Στουτγκάρδη (18:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.