Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Σίτι ως το 2017 ο Τουρέ

Στην Σίτι ως το 2017 ο Τουρέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2013 19:20
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι για ακόμη τέσσερα χρόνια θα είναι ο Γιάγια Τουρέ ο οποίος ανανέωσε σήμερα την συνεργασία του με τους «πολίτες».

Ο Ιβοριανός άσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς βρέθηκε τελικώς η «χρυσή τομή» με τη διοίκηση, η οποία βρίσκονταν αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με τη πλευρά του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας του πρόσφεραν συμβόλαιο με απολαβές 13 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με αποτέλεσμα ο παίκτης να πεί το "ναι".

Έτσι, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Σίτι έως το καλοκαίρι του 2017, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από το «Έτιχαντ» στο τέλος της σεζόν.

«Βρίσκομαι σε μια ομάδα, στην οποία θέλω να προσφέρω και μου αρέσει. Όταν είχα πρωτοέρθει στη Σίτι, ονειρευόμουν επιτυχίες και τίτλους. Πλέον, είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχουμε. Μάλιστα, έχουμε πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Πρωτάθλημα κι ένα Κομνιούνιτι Σιλντ τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τουρέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.