Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άσχημα νέα με Βούκιτς

Άσχημα νέα με Βούκιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2013 18:56
Άσχημα νέα στον ΠΑΟΚ, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς ο οποίος υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για 3 περίπου εβδομάδες.

Ο Σέρβος άσος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη χθεσινή προπόνηση του «δικέφαλου» και όπως έδειξαν οι εξετάσεις, έχει υποστεί θλάση στη γάμπα με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός πλάνων για περίπου τρεις εβδομάδες από τον Γιώργο Δώνη.

Από την άλλη θεραπεία έκανε ο Κώστας Σταφυλίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Κουμάλο και Κατσικάς.

Στα της προπόνησης, συνεχίστηκε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια το Σάββατο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές σε μικρό χώρο εξασκήθηκαν στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και στην πίεση του αντιπάλου.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Δώνης χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δυο ομάδες και τους έδειξε τους τρόπους ανάπτυξης που θέλει να επιχειρούν στον προσεχή αγώνα. Η προπόνηση τελείωσε με διαγωνισμό ανάμεσα σε τρεις ομάδες σε διπλά στο μισό γήπεδο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.