Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Αγγλίας: Νικήτρια στο ντέρμπι η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Αγγλίας: Νικήτρια στο ντέρμπι η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2013 18:02
Με τον Φαν Πέρσι να βρίσκει δίχτυα για 17η φορά φέτος στο πρωτάθλημα και τον Εβρά να μοιράζει δύο ασίστ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την νίκη με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και πλέον περιμένει «στραβοπάτημα» της Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρειτς» κόντρα στην Άρσεναλ, ώστε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, με την Λίβερπουλ να έχει παθητικό ρόλο στις ορέξεις των γηπεδούχων οι οποίοι ήταν κυρίαρχοι και τελικώς άνοιξαν το σκορ στο 19’ , με τον Φαν Πέρσι να πλασάρει από την «καρδιά» της άμυνας των «κόκκινων». Ίδιο τέμπο στην συνέχεια, με την Γιουνάιτεντ να έχει καθολική υπεροχή, πιέζοντας για ένα δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ βγήκε με πρόθεση να ισοφαρίσει την κατάσταση, ωστόσο στο 55’ έμεινε πίσω με δύο γκολ, όταν ύστερα από φάουλ του Ολλανδού φορ, ο Εβρά έπιασε την κεφαλιά, αυτή ακούμπησε στον Βίντιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Ρέινα. Ωστόσο η Λίβερπουλ δεν το έβαλε κάτω και απάντησε άμεσα, όταν στο 57’ , ύστερα από λάθος του Κλέβερλι, ο Τζέραρντ σούταρε, με τον Στάριτζ να παίρνει το ριμπάουντ, και από κοντά έκανε το 2-1 στο ντεμπούτο του με την φανέλα των «κόκκινων» στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά στην συνέχεια, με τον Ρότζερς να βάζει στο παιχνίδι και τρίτο φορ, τον Ιταλό Μπορίνι ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση ύστερα από αρκετό καιρό στα πιτ.

Και οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για κάποιο γκολ, με τον Στάριτζ να δίνει πνοή στην επίθεση των φιλοξενούμενων, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να κερδίσει εκ νέου τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με την Γιουνάιτεντ τελικώς να παίρνει την μεγάλη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Φέρντιναντ, Βίντιτς (79’ Σμόλινγκ), Κάρικ, Γιάνγκ (46’ Βαλένσια), Κλέβερλι, Καγκάβα (77’ Τζόουνς), Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Γουίσντομ, Τζέραρντ, Ντάουνινγκ, Λούκας (46’ Στάριτζ), Άλεν (80’ Χέντερσον), Στέρλινγκ (62’ Μπορίνι), Σουάρες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.