Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κανένα θέμα με Πετρόπουλο»

«Κανένα θέμα με Πετρόπουλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2013 13:38
Φωτιά έβαλε στην ΑΕΚ το δημοσίευμα της «Live Sport» το οποίο τόνιζε πως η ομάδα κινδυνεύει να χάσει τον Αντώνη Πετρόπουλο καθώς πέρασε η προθεσμία ενεργοποίησης της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του, ωστόσο ο εκπρόσωπος του παίκτης ως… πυροσβεστήρας, πήρε θέση και «έσβησε» το θέμα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε πως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ όφειλε μέχρι τις 31 Μαρτίου να καταβάλει τη δόση ύψους 10.000 ευρώ στον Αντώνη Πετρόπουλο, κάτι που δεν έπραξε με αποτέλεσμα να μην ισχύει πλέον η ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Και πράγματι, τα χρήματα δεν μπήκαν, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει κανέναν θέμα, καθώς ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γιάννης Γλυκός πήρε θέση μέσω facebook, αναφέροντας πως: «Τα συμβόλαια δεν διέπουν τις σχέσεις... Οι σχέσεις χτίζονται με εμπιστοσύνη και σε αυτήν την περίπτωση αυτή περισσεύει... Δεν υπάρχει θέμα!».

Έτσι έγινε σαφές ότι το γεγονός πως έπαψε να ισχύει η οψιόν ανανέωσης, δεν παίζει μεγάλο ρόλο καθώς ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ, όπου υπάρχει ξεκάθαρη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.