Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Λασπομαχία» χωρίς νικητή στους «Ζωσιμάδες»

«Λασπομαχία» χωρίς νικητή στους «Ζωσιμάδες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2013 16:58
Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο ντεμπούτο του Φάμπρι στην Σούπερ Λιγκ, με τους «πράσινους» να απογοητεύουν με την εμφάνιση τους, έχοντας τον Καρνέζη MVP, μιας και ο Έλληνας κίπερ έσωσε πολλάκις την ομάδα του. Ντε Βινσέντι και Κοροβέσης οι πιο απειλητικοί παίκτες για τον καλύτερο ΠΑΣ, μοναδική καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό, ένα σουτ του Κουίνσι στην αρχή του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ παράλληλα ο Παναθηναϊκός είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους «πράσινους», οι οποίοι απείλησαν στο 9’ με ωραίο σουτ του Κουίνσι και τον Φερκούς να αποκρούει εντυπωσιακά. Μάλιστα στην συνέχεια της φάσης, ο Ίλιτς βρέθηκε σε τετ-α-τετ στην κόντρα με τον Καρνέζη, ο οποίος όμως «καθάρισε» την φάση. Τίποτα το συγκλονιστικό στα υπόλοιπα λεπτά, με τον ΠΑΣ να ήταν καλύτερος και τελικώς λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου είχε δύο καλές στιγμές, με τους Κοροβέση και Μιχαήλ να μην καταφέρνουν να στείλουν την μπάλα στην εστία από καλή θέση.

Πιο επιθετικά μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Έτσι η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 70’ από πλευράς των γηπεδούχων, με τον Ντε Βινσέντι να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση, και τον Καρνέζη να διώχνει με δυσκολία. Ο ίδιος στο 82’ απείλησε εκ νέου με μακρινό σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των «πράσινων». Συνέχιζαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι, με τον Κοροβέση στο 87’ να εξαπολύει ένα γυριστό σουτ από την περιοχή, όμως ο Έλληνας κίπερ του Παναθηναϊκού είπε ξανά όχι, διώχνοντας εντυπωσιακά.

Μάλιστα στην τελευταία στιγμή του παιχνιδιού, ο Τσουκαλάς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90+4’ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Πάντου, με τον κόσμο στους «Ζωσιμάδες» να σηκώνεται όρθιος.

Οι συνθέσεις


ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (82’ Γιάκος), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (89’ Νικλητσιώτης), Ίλιτς (75’ Βίλα).


Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Σο, Μαυρίας (83’ Φορναρόλι), Κουίνσι (58’ Ζέκα), Σισοκό (89’ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.