Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Φυντάνης

Τέλος ο Φυντάνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2013 17:49
Παρελθόν από τον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων αποτελεί ο Ηλίας Φυντάνης όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» είχε έρθει σε συνάντηση με τη διοίκηση, ζητώντας την οργάνωση της ομάδας καθώς και την πληρωμή των οφειλόμενων προς τους ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο τελικώς δεν έγινε και παράλληλα έφερε ως αποτέλεσμα το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από την πλευρά της, η διοίκηση περίμενε τον Φυντάνη να διαψεύσει όλα τα παραπάνω, κάτι που τελικά δεν έγινε, ενώ στην ανακοίνωση, ο μεγαλομέτοχος Κώστςα Κοσσυβάκης αναφέρει ότι η λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον έμπειρο τεχνικό ήρθε εξαιτίας των προσωπικών συμφερόντων του τελευταίου.

Να σημειωθεί ότι ο Φυντάντης είναι ο 3ος προπονητής μετά τους Τζαναβάρα και Γεωργούλη που είδε την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βύζαντα Μεγάρων:


«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ηλια Φυντάνη.
Εδώ και ώρες με κατάπληξη παρακολουθούμε διαρροές στον ηλεκτρονικό τύπο για δήθεν συζητήσεις που αφορούν οργανωτικά και οικονομικά θέματα μεταξύ ημών και του Κου Φυντανη καθώς και για “τελεσίγραφα” που μας έχουν επιδοθεί.

Όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ωρών σε συνδυασμό με την απουσία οποιασδήποτε διάψευσης των δημοσιευμάτων από τον προπονητή αλλά και την επιδεικτική προσπάθεια του να αποφύγει οποιαδήποτε επικοινωνία με μέλη της διοίκησης καθιστούν αδύνατη την περαιτέρω συνεργασία μας.

Ευχόμαστε στον πρώην πλέον προπονητή μας κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία και τον ευχαριστούμε για τις όντως σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο. Θα θέλαμε παρόλα αυτά να του υπενθυμίσουμε ότι κανείς δεν μπορεί να βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από αυτά της ομάδας
Ο Μεγαλομέτοχος, Κωνσταντίνος Κοσσυβάκης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.