Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουρτουά: «Η Τσέλσι είναι το φαβορί, αλλά έτσι ήταν και η Μπαρτσελόνα»

Κουρτουά: «Η Τσέλσι είναι το φαβορί, αλλά έτσι ήταν και η Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2014 18:11
Την Τσέλσι έχρισε ως φαβορί ο γκολκίπερ της Ατλέτικο Τιμπό Κουρτουά ενόψει των ημιτελικών των δύο ομάδων για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο φρόντισε να υπενθυμίσει πως το ίδιο ίσχυε και για τη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά!

Ο Βέλγος γκολκίπερ της Ατλέτικο, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Τσέλσι, ενδέχεται να αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό αγώνα των δύο ομάδων στην Μαδρίτη, με τον ίδιο να δηλώνει ότι η Τσέλσι είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, ωστόσο πρόσθεσε πως το ίδιο ίσχυε και για τη Μπαρτσελόνα πριν αποκλειστεί από τους «ροχιμπλάνκος».

Παράλληλα ο διεθνής πορτιέρο χαρακτήρισε ιδιαίτερους γι’ αυτόν τους ημιτελικούς με την Τσέλσι, προσθέτοντας πως επιθυμεί την πρόκριση της Ατλέτικο στον τελικό:

«Είμαστε ένα βήμα από τον τελικό και ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση. Η Τσέλσι είναι το φαβορί, το ίδιο όμως ήταν και η Μπαρτσελόνα. Παίζω στην Ατλέτικο, όμως η Τσέλσι είναι η ομάδα του. Το καλύτερο είναι να μην το σκέφτομαι και να παίξω όπως ξέρω» δήλωσε ο Κουρτουά και συνέχισε:

«Θέλω να κερδίσω τρόπαια εδώ και θα είμαι οπαδός της Ατλέτικο για αυτά τα δυο παιχνίδια, αλλά σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είμαι και οπαδός της Τσέλσι. Το ότι κληρωθήκαμε με την Τσέλσι είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα… Ελπίζω να πάρουν το πρωτάθλημα, όχι αυτά τα δυο παιχνίδια» τόνισε

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.