Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: «Καθάρισε» στο φινάλε η Μπάγερν, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντσελίγκα: «Καθάρισε» στο φινάλε η Μπάγερν, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2014 19:23
Με γκολ των Πιζάρο (75’) και Μάντζουκιτς (86’), η Μπάγερν κέρδισε με 2-0 την ουραγό Μπράουνσβαϊγκ και επέστρεψε στις νίκες στην Μπουντεσλίγκα λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. «Σφράγισε» το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Μπάγερν επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε με 2-0 της ουραγού Μπράουνσβαϊγκ στο Μόναχο και πλέον ετοιμάζεται για τη μάχη με τη Ρεάλ για τους «4» του Τσάμπιον Λιγκ στη Μαδρίτη.

Οι Βαυαροί έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, ζορίστηκε κόντρα στη Μπράουνσβαϊγκ ωστόσο πήρε τη νίκη στο φινάλε χάρη στα τέρματα των Πιζάρο (75’) και Μάντζουκιτς (86’).

Στο Τσάμπιονς Λιγκ με τεσσάρα η Ντόρτμουντ


Μπουντσελίγκα: «Καθάρισε» στο φινάλε η Μπάγερν, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ (video)
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Μπουντσελίγκα η Ντόρτμουντ, η οποία μετά την επιβλητική νίκη της στο ντέρμπι με τη Μπάγερν (3-0), κέρδισε με 4-2 τη Μάιντζ στο «Βεστφάλεν» και «κλείδωσε» και μαθηματικά ένα απ' τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 4-2 της Μάιντζ στο «Βεστφάλεν» και εξασφάλισε την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (βασικός) πήρε δύο φορές το προβάδισμα με τα τέρματα των Γιόγιτς (6’) και Λεβαντόφσκι (18’), ωστόσο η Μάιντς κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές με τον Οκαζάκι (14’, 53’).

Παρόλα αυτά η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τον Πίστχεκ να κάνει το 3-2 στο 56’, ενώ στο 79’ ο Ρόις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-2, με την ομάδα του Κλοπ να φτάσει τους 64 βαθμούς και να ξεφεύγει προσωρινά με +6 από την 3η Σάλκε που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε με 4-2 στην έδρα της Φράιμπουργκ, η Βέρντερ Βρέμης κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Χόφενχαιμ, ενώ Άουγκσμπουργκ και Χέρτα έμειναν στο 0-0.

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.