Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Βιλανόβα στον πάγκο η Μπαρτσελόνα

Με Βιλανόβα στον πάγκο η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2013 02:07
Την επιστροφή του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, προανήγγειλε στην συνέντευξη Τύπου ο μέχρι πρότινος αντικαταστάτης του, Ζόρντι Ρόουρα.

«Ο Τίτο είναι το αφεντικό και θα είναι στον πάγκο. Η επιστροφή του είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέφει μετά μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την υγεία του. Προσωπικά πρέπει να πω, πως είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Ο Τίτο είναι ο άνθρωπος που έλειπε από την ομάδα και σε όλους στο σύλλογο» δήλωσε ο Ρόουρα.

Ο βοηθός του Βιλανόβα, μίλησε στη συνέχεια για την αναμέτρηση με την Γαλλική ομάδα, τονίζοντας πως το παιχνίδι είναι δυσκολότερο από το πρώτο που έδωσαν απέναντι στην Μίλαν για τη φάση των «16» του θεσμού.

«Το πρώτο παιχνίδι με την Μίλαν μας δείχνει τι πρέπει να αποφύγουμε. Ξέρουμε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι σαφώς δυσκολότερο. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο! Μπορεί και να χάσεις. Ξέρουμε την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλους παίκτες και μπάτζετ και μια από τις καλύτερες στον κόσμο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.