Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη παραμονής για Πανιώνιο

Σούπερ Λιγκ: Νίκη παραμονής για Πανιώνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2013 23:31
Με δύο γκολ του Ανδρέα Σάμαρη, ο Πανιώνιος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» δεν ήταν καλύτεροι από την αντίπαλο τους, ωστόσο είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Ανδρέα Σάμαρη ο οποίος με δύο γκολ στο 11’ και στο 64’, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Από την άλλη, ο Αστέρας πλήρωσε το νωχελικό ξεκίνημα και παρά την μείωση στο σκορ με τέρμα του Ντε Μπλάσις στο 66’ και τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Ράγιος, Καλαντζή, Ναβάρο και Καφα, έφυγε τελικώς με άδεια χέρια από τη Νέα Σμύρνη.

Το σφύριγμα της λήξης, οδήγησε τον Πανιώνιο στην 8η θέση με 34 βαθμούς (8 από τον 15ο Άρη), ενώ από την άλλη ο Αστέρας έμεινε στην 2η θέση, ισοβαθμώντας στους 53 βαθμούς με τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:


Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Ρόκας (78’ Τόσκας), Σάμαρης, Κολοβός (67’ Οκόγιε), Γουνδουλάκης (86’ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Κοντοές, Σανκαρέ (46’ Καλαντζής), Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Αλβάρες (82’ Κάφα), Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Λέντσε (60’ Περόνε).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.