Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Το ρεκόρ του Μέσι δεν ήταν αρκετό

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Το ρεκόρ του Μέσι δεν ήταν αρκετό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2013 04:57
Δεν του ξέφυγε καμία! Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα απίθανο ρεκόρ απέναντι στη Θέλτα, καθώς κατάφερε να σκοράρει για 19η συνεχόμενη αγωνιστική στην Ισπανία, δηλαδή κόντρα σε όλες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά το γκολ του δεν ήταν αρκετό ώστε η Μπαρτσελόνα να πάρει τη νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 88’ για το τελικό 2-2. Ισοπαλία και για Ρεάλ με Σαραγόσα.

Οι «μπλαουγκράνα» παρατάχθηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς για οικονομία δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ και τελικώς το πλήρωσαν. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αμυντικά, ωστόσο κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ, με τον Ίνσα στο 38’ να κάνει το 1-0 για τη Θέλτα. Ωστόσο η απάντηση ήρθε στο 43’ για την Μπαρτσελόνα, με τον Τέγιο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Ινιέστα έδωσε... πνοή στους Καταλανούς οι οποίοι τελικώς βρήκαν δίχτυα για το 2-1 στο 73’ με το γκολ του Μέσι, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες της Πριμέρα, κάτι που έχει καταφέρει μόνο ο Μπεμπέτο.

Ωστόσο το ρεκόρ του Αργεντινού δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, καθώς ο Ουμπίνια στο 88’ σημείωσε γκολ μετά από 6 χρόνια (!) διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Μπλόκο στην Αραγονία για Ρεαλ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Το ρεκόρ του Μέσι δεν ήταν αρκετό
Ούτε η η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην Σαραγόσα. Ο Μουρίνιο παρέταξε και αυτός ομάδα με αναπληρωματικούς ενόψει του αγώνα με την Γαλατάσαραι για το Τσάμπιονς Λιγκ και τελικώς δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Αραγονία.

Έτσι μόλις στο 6ο λεπτό ο Ρόντρι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ρονάλντο ωστόσο να απαντάει στο 38’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ο Μαρσέλο στο δεύτερο μέρος σημάδεψε το δοκάρι της Σαραγόσα, ενώ από την άλλη ο Ντιέγκο Λόπεθ χρειάστηκε να επέμβει σε 2 περιπτώσεις, σώζοντας έτσι τον βαθμό γιατ η «βασίλισσα».

Στα άλλα παιχνίδια, η Μάλαγα κέρδισε εκτός έδρας την Ράγιο Βαγεκάνο με 3-1, δείχνοντας τις διαθέσεις της ενόψει του αγώνα με τη Ντόρτμουντ, ενώ τέλος, η Λεβάντε επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.